TARJOUS | Koe vapaapudotuksen tunne tuulitunnelissa! – 4 lentokertaa ohjaajan kanssa | Pyhtää

  • 4 lentokertaa tuulitunnelissa ohjaajan kanssa 69 € (arvo 99 €)

Tuulitunneli on urheilulaji ja uniikki elämystuote, jossa pääsee kokemaan, miltä tuntuu leijua pelkän ilman varassa. Vapaalentotunneli on yli 12 metriä korkea lasinen putki, jossa on kova pystysuuntainen ilmavirta, joka kannattelee lentäjää ilmassa. Kokemus on pitkälti sama kuin vapaapudotus laskuvarjohypätessä. Tarjous sisältää neljän lentokerran kokemuksen ohjaajan kanssa yhdelle henkilölle, sisältäen yhteensä 6 minuuttia lentoaikaa! Tarjous soveltuu erinomaisesti ensikertalaisille, jotka haluavat kokea hieman enemmän! Tuote sisältää ohjaajan kanssa käydyn perehdytyksen lentämiseen, lentovarusteet, 4 x 1,5 minuuttia tuulitunnelissa ohjaajan kanssa sekä videot lennoista! Kokemuksen aikana ehdit saada käsityksen lentämisen perusteista ja nauttia vapaapudotusta vastaavasta tunteesta! Saavuthan paikalle 45 minuuttia ennen varaamaasi aikaa, varaamasi aika on lentojen alkamisaika, jota ennen ilmoittaudutaan, puetaan lentovarusteet sekä käydään yhdessä läpi lentokoulutus. Aktiviteetin kokonaiskesto on noin 1,5 tuntia. Tuulitunnelin ikäraja on 5 vuotta ja painoraja 125 kg. Tule lentämään tuulitunnellissa turvallisesti yhdessä ohjaajan kanssa!

Haluaisitko kokeilla myös sisäsurffausta? Katso Aeronautica Arenan tarjous yksityiseen surffaushetkeen saunoineen täältä. Kokeile myös tapahtumakeskuksen maukkaita burgereita – katso tarjous.

EHDOT

  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tehtyäsi ostoksen varaa aika numerosta 041 315 6664 tai sähköpostilla [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AERONAUTICA ARENA

Aeronautica Arena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muun muassa yritystilaisuuksiin ja juhliin! Tapahtumakeskuksen tiloissa voit kokeilla tuulitunnelissa lentämistä ja surffausta. Keskuksessa on mahdollista myös saunoa ja laulaa jopa karaokea. Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde kokemaan uutta!

DIILIÄ MYY

Aeronautica Arena
Kotitie 10
49270 Pyhtää
Y-tunnus: 3202256-2
Yrityksen verkkosivut

Katso muuta tekemistä täältä

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.