TARJOUS | Aeronautica Arena – valinnaiset burgerit kahdelle | Pyhtää

  • Valinnaiset burgerit kahdelle 23 € (arvo 33,80 €)

Maistuisiko herkullinen burger? Aeronautica Arenan tapahtumakeskus toivottaa sinut ja ystäväsi tervetulleiksi nauttimaan herkullisista hampurilaisista lennokkaassa ympäristössä! Ravintola-annokset valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja ravintola lukeutuu yhdeksi Pyhtään parhaimmista. Hampurilaisen väliin voit valita mielesi mukaan joko naudanliha-, lammas- tai kasvisvaihtoehdon. Haluaisitko kokeilla myös sisäsurffausta? Katso Aeronautica Arenan tarjous yksityiseen surffaushetkeen saunoineen täältä. Aeronautica Arenassa on mahdollisuus lentää myös tuulitunnelissa, mihin löydät tarjouksen täältä!

aeronautica_aeronamnam_ravintola_7.jpg

Kuva: Aeronautica Arena

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

AERONAUTICA ARENA

Aeronautica Arena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muun muassa yritystilaisuuksiin ja juhliin! Tapahtumakeskuksen tiloissa voit kokeilla tuulitunnelissa lentämistä ja surffausta. Keskuksessa on mahdollista myös saunoa ja laulaa jopa karaokea. Tapahtumakeskuksen ravintola on yksi Pyhtään parhaimmista. Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde kokemaan uutta!

DIILIÄ MYY

Aeronautica Arena
Kotitie 10
49270 Pyhtää
Y-tunnus: 3202256-2
Yrityksen verkkosivut

Katso muuta tekemistä täältä

 

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.