TARJOUS | Altaan yksityisvuokraus ja surffiohjaus saunalla + loungella tai ilman | Pyhtää

 • Koko altaan yksityisvuokraus 60 minuutiksi ohjaajan kanssa 209 € (arvo 299 €)
  – Säästä 30 %
 • Koko altaan yksityisvuokraus 60 minuutiksi ohjaajan kanssa + 60 min sauna ja lounge 313 € (arvo 448 €)
  – Säästä 30 %

Viettäkää mukava päivä surffaten! Aeronautica Arenan altaissa sisäsurffaat tunnin ajan ohjaajan opastuksella uutta oppien. Ennen tuntia ohjaaja perehdyttää surffaajat turvalliseen ja hauskaan surffaustuntiin. Surffitunnin aikana ohjaaja neuvoo ja auttaa, jotta jokainen pääsee tekemisen makuun. Surffialueella ei ole samanaikaisesti muita asiakkaita, joten saatte rauhassa keskittyä hauskanpitoon. Sisäsurffaus sopii erinomaisesti niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekkin harrastajille. Tunnissa ehdit hyvin oppia surffauksen perusteet ja päästä vähän vauhtiinkin! Suositeltu osallistujamäärä max. 10 henkilöä, jotta jokainen saa riittävästi surffausaikaa!

Mukaan tarvitset vain hyvin päällä pysyvän uima-asun ja reipasta mieltä! Halutessasi voit käyttää surffatessa urheilu-t-paitaa tai vuokrata märkäpuvun 5 €:n hintaan. Huomioithan, että surffauksessa on pituusraja: Bodyboard 107 cm & Flowboard 122 cm. Surffaus on helppo aloittaa, ja sopivat vaikeustasot löytyvät jokaiselle. Flowriderissa voi surffata joko seisten “flowboardilla” tai mahaltaan ja polviltaan “bodyboardilla”. Sisäsurffaus on myös sopiva aktiviteetti polttareihin, synttäreille ja yritystapahtumiin.

Voitte valita surffauksen oheen myös yksityisen saunan ja loungetilan tunniksi, jolloin voitte viettää yhteistä aikaa rentoutuen ihan vain omalla porukalla. Saunomisen jälkeen on varmasti paikallaan napata kylmä juoma ja mahdollisesti jotakin purtavaa. Loungessa käytettävissänne on keittiö ja jääkaappi, johon voitte tuoda omia tarjoiluja. Saunaan mahtuu maksimissaan 20 henkeä. Pyyhkeet kuuluvat saunan vuokrauksen hintaan. Mikäli haluatte hiukan luksusta vierailuunne, voitte vuokrata käyttöönne Drop-porealtaan 50 €/tunti hintaan. Lisämaksu maksetaan paikan päällä.

Nälkä kurnii surffauksen jälkeen? Kurkkaa Aeronautica Arenan ravintolan herkullinen diili täältä

Oletko haaveillut vapaalentotunnellissa lentämisestä? Kurkkaa diili täältä

EHDOT

 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
 • Surffauksessa on pituusraja: Bodyboard 107 cm & Flowboard 122 cm

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
 • Ostettuasi lahjakortin varaa aika numerosta 041 315 6664 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä.

AERONAUTICA ARENA

Aeronautica Arena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muun muassa yritystilaisuuksiin ja juhliin! Tapahtumakeskuksen tiloissa voit kokeilla tuulitunnelissa lentämistä ja surffausta. Keskuksessa on mahdollista myös saunoa ja laulaa jopa karaokea. Nappaa siis kaverisi mukaan ja lähde kokemaan uutta!

DIILIÄ MYY

Aeronautica Arena
Kotitie 10
49270 Pyhtää
Y-tunnus: 3202256-2
Yrityksen sivut

Katso muita Tekeminen-kategorian diilit