TARJOUS

  • Ultraäänikasvohoito + kulmien kestovärjäys sekä Lymfa boots -hoito jaloille 49 € (arvo 129 €)

Kaipaatko kokonaisvaltaista hemmottelua ja kirkastusta kasvoille? Kauneushoitola Airiin tarjoaa nyt Ultraäänikasvohoidon, kulmien kestovärjäyksen, sekä jalkojen lymfa-hoidon 62 % alennuksella!

Ultraäänikasvohoito on ihoa kosteuttava, kohottava ja uudistava syväpuhdistus. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, Face Mapping – ihoanalyysin, kuorintaa, ultraäänipuhdistusta, tarvittaessa mekaanista puhdistusta, klassista kevyt hierontaa, naamion ja hoitovoiteen. Sopii myös herkälle iholle.

Kulmakarvat ovat kasvojen kehys. Kulmien kestovärjäyksen avulla saat huolitellumman ilmeen, säästät aikaa meikkaamisessa, sekä näytät pirteämmältä jo suoraan sängystä.

Jalkojen lymfahieronta on lempeä ja tehokas hoitomuoto, joka on suunniteltu parantamaan jalkojen terveyttä ja hyvinvointia. Tässä hoidossa käytetään kevyitä ja rauhoittavia hierontatekniikoita, jotka auttavat edistämään lymfanesteiden virtausta ja poistamaan turvotusta, sekä kuona-aineita.

EHDOT

  • Lahjakortti on on voimassa 3kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe 9-15
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. – Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika 045 208 10 55 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA AIRIIN

Tunnelmallisessa Kauneushoitola Airinissa saat kokonaisvaltaisesti kosmetologin palveluita yli 15-vuoden kokemuksella. Kauneushoitola Airiinissa tarjolla on sokerointeja, kasvohoitoja, kestovärjäyksiä kulmille sekä ripsille ja paljon muuta! Tutustu hoitolaan lisää  Facebookissa ja nettisivuilla.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Airiin
Ruoholahdenranta 1 D
00180 Helsinki
Puh: 045 208 10 55
Y-tunnus: 23514821
Yrityksen sivut

Katso kaikki Helsingin Kauneus-kategorian diilit