TARJOUS | Kauneusmeikki arjesta juhlaan -verkkokurssi

  • Kauneusmeikki arjesta juhlaan -verkkokurssi 19 € (arvo 75 €)

Tule mukaan oppimaan verkkokurssina kauneusmeikin teon vaiheet meikkaaja/maskeeraaja Natalia Pohjasen johdolla. Opit oikeaoppisesti meikkipohjan teon, sekä täydellisen silmämeikin teon arkimeikistä juhlaan. Opit määrittämään luomivärin oikeaoppisen paikan luomillesi sekä rajauksen teon eri vaihtoehdot, sekä sijoittamaan valot ja varjot kasvoillesi oikeaan paikkaan sekä huulimeikin vaihtoehtoja. Kurssilla kolme opetusvideota, joista kaksi on webinaaritallenteena opettajan opetuksesta. Neuvomme oikeiden tuotteiden ja välineiden käytössä sekä tutustut luonnonmukaiseen allergiavapaaseen huippumeikkisarjaan nimeltä Jane Iredale. Sinulla on mahdollisuus täydentää omaa meikkivalikoimaasi näillä tuotteilla , joiden valinnassa autamme sinua henkilökohtaisesti. Tuotteet ovat myös saatavissa verkkokaupastamme. Kokoamme sinulle juuri sopivat värit toiveesi mukaan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lähetä Offerilla lahjakortin koodi sähköpostilla [email protected], niin saat linkit opetusohjelmiin

TYYLIKOULU WELLHOTTARET

Tyylikoulu Wellhottaret on erittäin monipuolisia kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava hoitola Oulun keskustassa. Yritys tarjoaa kahdessa toimipisteessä muun muassa parturi-kampaamo- ja kosmetologipalveluita. Löydät Tyylikoulu Wellhottaret myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Tyylikoulu Wellhottaret
Puh: 0400 854 492
Y-tunnus: 1086375-8
Yrityksen verkkosivut

Katso myös muita kauneus-kategorian diilejä.