TARJOUS | Ryhmäliikuntaan 10 kerran kortti | -53 % | Turku

  • 10 kerran kortti ryhmäliikuntaan 69,90 € (arvo 150 €)
    –Säästä 53 %

RR Training tarjoaa nyt 10 kerran kortin ryhmäliikuntaan huippuedulliseen hintaan! RR Trainingin ryhmäliikuntatunnit  koostuvat neljästä eri kategoriasta: Athlete-tunti, tehoharjoittelu (power-circuit), kestävyys ja lihaskunto (circuit) sekä kuntokamppailu. Voimaharjoittelu (Athlete tunti) perustuu kolmeen ympärivuotiseen jaksoon. Esimerkiksi maksimivoimaa kehitetään vaihtuvilla liikkeillä. Tehoharjoittelu voi sisältää räjähtävyyttä tai tehokkuutta, tai se voi olla yhdistelmä voima- ja hapenottoharjoittelua. Kestävyys- ja lihaskuntotunti on suunniteltu kehittämään treenaajan peruskuntoa, maksimaalista hapenottoa sekä lihaskestävyyttä. Kuntokamppailutunti ovat yhdistelmä perinteistä kunto-/kuntopotkunyrkkeilyä sekä toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Valitse juuri sinun tavoitteitasi tukeva tunti tai kokeile vaikka kaikkia!

RR Trainingin henkilökunta uskoo, että kaikilla treenaajilla on jokin tavoite. Se voi olla ulkonäkö, suorituskyky tai yksinkertaisesti vain hyvinvointi. RR Training -sali on varustettu kaikilla työkaluilla sekä henkilökunnan tietotaidolla, joita tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi. Salilla treenaavat niin kuntoilijat, laihduttajat, kuntoutujat kuin huipputason urheilijatkin. Jokaiselle on rakennettu oma kokonaisuus. Se voi olla pienryhmäharjoittelu, ryhmäliikunta, henkilökohtainen valmennus tai urheilijoiden suorituskykyä tukeva valmennusryhmä. Ainoa asia mitä pyydämme sinulta on se, että uskallat hypätä mukaan – ja kehitys on taattu!

Athlete

Athlete-tunneilla kehitetään monipuolisesti arjessa ja urheilussa tarvittavia ominaisuuksia, kuten perusvoimaa, räjähtävää voimantuottoa, liikkuvuutta, elastisuutta ja kykyä tehdä työtä niin matalalla kuin korkeammallakin sykkeellä. Tuntien ydin ovat peruskursseilla tai itsenäisesti opitut tutut ja turvalliset levutankotekniikat. Näiden pohjalta syntyy harjoittelurunko, jolla on selkeät tavoitteet. Välineinä käytössä on levytangosta vastuskuminauhoihin ja oman kehon vastukseen.

Circuit

Circuit tunneilla hiki ja sykkeen nouseminen ovat taattuja. Treeneissä käytetään kehonpainon lisäksi monipuolisesti erilaisia välineitä, kuten kelkkoja, köysiä, kuntopalloja, kahvakuulia ja kuntopyöriä. Circuit-tunnit kehittävät lihaskuntoasi, koordinaatiokykyäsi ja liikkuvuuttasi. Ohjaajat käyvät liikkeet läpi huolella ja pitävät huolta turvallisesta suorittamisesta. Tunneille ovat kaikki tervetulleita kuntotasosta riippumatta.

Kuntokamppailu

Tunneilla pääset tutustumaan eri kamppailulajeihin ja circuit-harjoitteluun sekä kehittämään koordinaatiota, hapenottokykyä ja lihaskuntoa. Osaavien opettajien avustuksella esimerkiksi nyrkkeily ja potkunyrkkeily tulevat tutuiksi. Osallistuksesi tunneille sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta kamppailulajeista.

Huom! Vain RR Trainingin uusille asiakkaille.

ryhmäliikunta

Kuva: RR Training

EHDOT

  • Voit ostaa/käyttää itse 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Vain RR Trainingin uusille asiakkaille

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
  • Näytä Offerillan lahjakortti paikan päällä kuntosalilla

RR TRAINING TURKU

RR Training on uusi konsepti, jossa rakennetaan huipputuloksia jokaisen tavoitteen pohjalta. Vanhat ja uudet harrastajat pääsevät kohtaamaan ja hikoilemaan yhdessä – hyvässä hengessä! RR Trainingin tiimi koostuu rautaisista ammattilaisista. Jokaisella ohjaajalla on vankka tausta urheilun ja/tai fyysisen harjoittelun saralla. RR Training sali on tarkoitettu kaikille. Jokaiselle löytyy sopiva harjoittelurytmi, ryhmä sekä palautumiskeinot.

DIILIÄ MYY

RR Training
Pitkämäenkatu 13
20250 Turku
Y-tunnus: 2700330-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Turun Tekeminen-kategorian diilit