TARJOUS | Personal Trainer valmennus | Turku

  • 1 x valmennuskerta 45 € (arvo 75 €)
    – Säästä 40 %
  • 5 x valmennuskertaa 175 € (arvo 299 €)
    – Säästä 41 %
  • 10 x valmennuskertaa 319 € (arvo 549 €)
    – Säästä 42 %

Valmennuskulman Personal Trainer -valmennukset sopivat niin aloittelijoille kuin myös kokeneemmille liikunnan harrastajille. Studion asiantuntevat ohjaajat takaavat turvallisen ja kannustavan ympäristön oppia ja kasvaa taitotasoosi katsomatta. Valmennuksien aikana studio on varattu vain sinulle ja valmentajallesi. Yksityisellä studioajalla sinun on helppo keskittyä omaan harjoitukseesi sekä hyvinvointiisi.

1 x valmennuskerta

Yksittäisen valmennuksen teema on erikseen sovittavissa. Valmennus sopii erilaisten asentojen, tekniikoiden tai omatoimisen harjoituksen läpikäymiseen. Huom! Hinta ei sisällä sinulle erikseen räätälöityä ohjelmaa.

5 x valmennuskertaa

Viiden valmennuskerran startissa edetään kohti tavoitteita yhdessä askel kerrallaan. Tavoitteena voi olla ryhdin parantaminen tai arjen asennoille vastaliikkeiden löytäminen. Startti pitää sisällään viisi valmennuskertaa valmentajan kanssa, yhden sinulle suunnitellun itsenäiseen harjoitteluun tarkoitetun harjoitusohjelman sekä sen läpikäymisen yhdessä.

10 x valmennuskertaa

Kymmenen valmennuskertaa pitää sisällään kymmenen yhteistä harjoitusta valmentajan kanssa sekä tavoitteitasi tukevan ja sinulle suunnitellun harjoitusohjelman itsenäiseen harjoitteluun. Kymmenen kerran aikana on mahdollista nähdä jo selkeitä muutoksia, jotka tukevat tavoitteisiin pääsyä.

personal trainer turku

EHDOT

  • Ensimmäinen valmennuskerta on sovittava 3 kk sisällä lahjakortin ostopäivästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika valmennukseen numerosta 040 549 5521 tai sähköpostitse [email protected]
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä

VALMENNUSKULMA

Valmennuskulman tunnelmallinen studio sijaitsee Turussa Portsassa, vanhan puutalon kivijalassa. Studio on lämmin ja kutsuva tila yksilö-, pari- ja pienryhmävalmennuksille. Valmentajille Valmennuskulman studio antaa mahdollisuuden järjestää valmennushetki rauhallisessa ympäristössä ilman häiriötekijöitä. Tutustu studioon myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Valmennuskulma
Korkeavuorenkatu 2
20100 Turku
Y-tunnus: 3255325-9
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.