TARJOUS | Access Bars -rentoutushoito | Jyväskylä

  • Access Bars -rentoutushoito 39 € (arvo 70 €)
    – säästä 44 %

Access Bars -rentoutushoito keskittyy kehomme jokaista tunnetilaa määrittelevään ja hermoratojamme yhdistävään välittäjään. Päässämme sijaitsee 32 pääsypistettä (Access Bars), joiden kautta päästään käsittelemään aivolohkoihin varastoituneita ajatuksia, ideoita, uskomuksia, tuntemuksia, asenteita, ja muuta, mitä olemme elämämme aikana pitäneet tärkeänä. Kun näitä pisteitä käsitellään, päästään vaikuttamaan kehoasi painaviin ja mieltäsi hidastaviin tarpeettomiin ajatuksiin. Access Bars -rentoutushoidon toimintaa voidaan ajatella tekniikkan kautta; mielestäsi poistetaan turhat evästeet, jolloin mielesi ja kehosi kevenee ja suoriutuu arjen askareista paremmin. Aivoaallot hidastuvat hoidon aikana ja olosi kevenee/helpottuu.

Hoidon aikana voit päästää irti vanhoista tottumuksista ja ajatuksista sekä vastaanottaa uusia parempia vaihtoehtoja, kun mielesi vapautuu ja kirkastuu. Olosi tuntuu todellakin vapautuneelta ja rentoutuneelta hoidon jälkeen. Hoito kestää n. tunnin. Sen aikana saat maata rentona ja vain olla. Tämä rentouttava hoito on täydellinen niin väsyneille aivoille, tukkeutuneelle mielelle, kuin koko keholle.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 774 2662 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

WELLNESS TARA

Wellness Tara on aivan Jyväskylän keskustassa sijaitseva kauneushoitola, joka tarjoaa laajan valikoiman ihoa tasapainottavia hoitoja. SKY-Cidesco-kosmetologi Tarja Aalto suorittaa hoidot, jotka toteutetaan ph-Cosmeticsin laadukkailla ja kaikille ihotyypeille sopivilla tuotteilla. Ylellisten kasvohoitojen lisäksi Wellness Tarassa tehdään myös rentouttavia vartalohoitoja, kuten turvehoitoja. Lisäksi hoitolasta saa vinkkejä oikeanlaisen ravinnon vaikutuksista kehon hyvinvointiin. Voit tutustua Wellness Taraan ja sen saamiin loistaviin arvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Wellness Tara
Väinönkatu 15
40100 Jyväskylä
Puh: 040 774 2662
Y-tunnus: 1995538-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointitarjouksiin!