TARJOUS | Englanninkielen verkkokurssi 6 kk tai 12 kk

  • Englannin kielen kurssi verkossa 6 kk 19 € (arvo 50 €)
    – Säästä 62 %
  • Englannin kielen kurssi verkossa 12 kk + 6 kk kestoinen kurssi lahjaksi 34,90 € (arvo 100 €)
    – Säästä 65 %

Opiskele englantia omaan tahtiin verkossa! Kursseja löytyy kaiken tasoisille opiskelijoille aloittelijoista edistyneisiin. Tarjolla on kielitasot A0, A1, A2, B1, B2 ja C1. Kurssit sisältävät videotunteja ja ääntämisvinkkejä äidinkielenään englantia puhuvilta, satoja harjoituksia ja sovelluksia kielen harjoitteluun, työkaluja kehittymisen testaamiseen, sanaston ja puhekortit sekä käännöstyökalun käyttöösi. Lopuksi pääset testaamaan osaamistasi ja kurssin suoritettuasi taas todistuksen kurssin suorituksesta. Sinulla on tuki käytettävissäsi koko kurssin ajan mikäli sinulla herää mitään kysymyksiä. Kielen oppiminen ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Kurssit ovat käytettävissä niin tietokoneella kuin puhelimellakin. Voit siis harjoitella kieltä vaikkapa työ- tai koulumatkalla.

Valitessasi 12 kk kurssin saat myös 6 kk kestoisen kurssin lahjaksi. Valittavanasi on joko Excel-kurssi tai tehokkaan viestinnän englannin kielen kurssi. Voit antaa kurssin myös lahjaksi läheisellesi.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 1 kk ostopäivästä ja kurssi aktivoitava tämän sisällä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lähetä Offerilla lahjakortin koodi sekä omat yhtesytietosi sähköpostilla [email protected] ja saat 1 vuorokauden kuluessa tunnukset ja oikeuden kurssiin

CURSOHUB

Cursohubilta löydät laadukkaat verkkokurssit niin kielten opiskeluun kuin tietotekniikan haltuun ottamiseen. Kaikki kurssit ovat ammattilaisten suunnittelemia, monipuolisia ja helposti käytettäviä. Tee opiskelusta hauskaa Cursohubin kurssien avulla!

DIILIÄ MYY

Cursohub
Y-tunnus: 6186025
Yrityksen sivut

Katso kaikki verkkokurssit