Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • FirstVet – eläinlääkärikäynti videopuhelun välityksellä 16€ (arvo 32€)

FirstVet on eläinlääkärikäynti matkapuhelimessasi. FirstVetin kautta voit tavata kokeneen eläinlääkärin videopuhelun välityksellä älypuhelimellasi tai tabletillasi, missä ja milloin sinulle sopii. Saat kiireellisyysarvion ja neuvoja, kotihoito-ohjeet sekä tarvittaessa lähetteen tarkempiin tutkimuksiin.

Lataa FirstVet-applikaatio ja eläinlääkäri on aina lähettyvillä! FirstVetin etäpalvelun ansiosta eläinlääkäri on aina lähelläsi, olit sitten mökillä tai matkalla. Etäpalvelu on loistava myös silloin, jos eläin on arka eikä mieluusti lähde eläinlääkäriin tai iso ja hankala kuljettaa, kuten hevoset.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, kuinka FirstVet voi auttaa juuri sinua ja lemmikkiäsi:

– oksentelu ja ripulointi
– kutina ja iho-ongelmat
– silmä- ja korvaongelmat
– yskä ja aivastelu
– myrkytykset
– onnettomuudet ja haavat

FirstVetin eläinlääkäri neuvoo sinua tarvittavissa hoitotoimenpiteissä ja auttaa sinua arvioimaan, milloin eläin tulee viedä vastaanotolle. Huomioithan, että jos eläimesi on vakavasti sairastunut tai loukkaantunut, tulee sinun hakeutua eläinlääkärin vastaanotolle välittömästi.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä
  • Lahjakortti oikeuttaa sinut 32€ alennukseen FirstVet-applikaatiossa. Offerilla-lahjakortilla eläinlääkäri on ilmainen ma–pe klo 9–18 välisenä aikana, muina aikoina ylimenevä osuus (23€) on maksettava oston yhteydessä.
  • Jos eläimesi on vakavasti sairastunut tai loukkaantunut, tulee sinun hakeutua eläinlääkärin vastaanotolle välittömästi.
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lataa Firstet- applikaatio Google Playsta tai App Storesta ja rekisteröidy käyttäjäksi maksutta. Syötä lahjakorttisi koodi ajanvarauksen tekovaiheessa. Koodi vähentää käynnin loppusummasta 32€

FIRSTVET

FirstVetin kautta voit tavata eläinlääkärin ja muut asiantuntijat videopuhelun välityksellä matkapuhelimessasi. FirstVetiltä saat tarvittavat kotihoito-ohjeet sekä tiedon, onko sinun lähdettävä eläinlääkärin vastaanotolle tai esimerkiksi kutsuttava eläinlääkäri tallille ja kuinka kiireellisesti. FirstVet on loistava apu etenkin silloin, kun eläimesi stressaantuu kuljetuksesta tai eläinlääkärissä olosta, kun eläinlääkärin vastaanotto on suljettu tai sijaitsee kaukana kotoasi/talliltasi tai kun olet huolissasi mistä tahansa eläimesi terveyteen tai hyvinvointiin liittyvästä asiasta. Tutustu FirstVetiin myös Facebookissa.

Asiakkaiden kommentteja FirstVetistä:

DIILIÄ MYY

FirstVet
Y-tunnus: 2905514-4
www.firstvet.com

Normaalihinta perustuu FirstVetin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.5.2019.