Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Lippu yhdelle sisäseikkailupuistoon 12€ (arvo 18€)

HopLopissa saa riehua ihan luvan kanssa! Ottakaa ilo irti yhteisestä vapaapäivästä ja lähtekää liikkumaan, leikkimään ja liukumaan mihin tahansa sisäseikkailupuistoon ympäri Suomen. HopLopissa lapset pääsevät villiintymään vapaasti jännittävässä seikkailulabyrintissä, hurjastelemaan sähäköillä sähköautoilla tai kiipeilemään korkeuksiin Spider Towerissa. Hauskanpitoa riittää koko päiväksi, sillä kaikissa puistoissa on useiden satojen neliöiden kokoisia leikkikokonaisuuksia hurjine liukumäkineen ja riemukkaine trampoliineineen. Hillittömän hauskan seikkailupäivän aikana lapset pääsevät kokeilemaan rajojaan ja kokemaan ainutlaatuisia onnistumisen elämyksiä.

EHDOT

  • Lahjakortti käy kaikkiin HopLopeihin, katso lähin toimipisteesi tästä
  • Lahjakortti on voimassa 13.3.2020 asti
  • Yli 3-vuotiaille lapsille
  • Voit tutustua puistojen sääntöihin etukäteen HopLopin kotisivuilla

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä HopLopissa

HOPLOP

HopLop on sisäseikkailupuisto, jossa lapset saavat villiintyä vapaasti! Ympäri Suomea sijaitsevat sisäseikkailupuistot tarjoavat useiden satojen neliöiden kokoisia leikkikokonaisuuksia, joissa riittää liikunnallista puuhaa kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Myös ikimuistoisten lasten synttäreiden järjestäminen onnistuu HopLopissa helposti. Lisäksi esimerkiksi päiväkotiryhmät, koululuokat ja urheiluseurat ovat täydellisen tervetulleita temmeltämään puistoihin. Tutustu HopLopiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu HopLopin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.10.2018.

LUNASTUSPAIKAT

Kaikki HopLopit
Y-tunnus: 2006043-0
www.hoplop.fi