Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Hostelliyö ja aamiaiset kahdelle 50€ (arvo 138€)

Tervetuloa yöpymään Jyväskylän keskustan läheisyydessä sijaitsevaan Outdoor Hostel Laajikseen! Aivan hostellin läheisyydestä löytyvät upeat ulkoilumaastot sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Yöpymisen hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna, liinavaatteet ja pyyhe. Aamiainen tarjoillaan Hostellin rakennuksessa sijaitsevassa Urban Kitchen -rinneravintolassa. Voit tutustua tarkemmin Outdoor Hostel Laajikseen hostellin verkkosivulla.

Laajiksessa on tarjolla runsas valikoima erilaisia aktiviteetteja. Talvisin alueella on laaja latuverkosto ja eri tasoisia laskettelurinteitä, joista jokainen löytää itselleen sopivaa haastetta. Alueelta löytyy myös mahdollisuus vuokrata tarvittavat välineet suksivuokraamosta. Voit myös lumikenkäillä laavulle paistamaan makkaraa sekä kokeilla alamäkiluistelua. Vain 400 metrin päässä sijaitsee lisäksi kylpylä, jossa voit rentoutua raskaan päivän päätteeksi. Tutustu kaikkiin aktiviteetteihin Laajiksen verkkosivulla.

Oudoor Hostel Laajis

e-fatbike

E-fatbike

Laskettelu

Vuorilampi

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2018 asti
 • Huonevaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Kirjautuminen sisään klo 14 alkaen ja kirjautuminen ulos klo 11 mennessä
 • Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa huone sähköpostitse [email protected] tai numerosta 020 743 6436  ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Varauksen jälkeen saat varausvahvistuksen ja saapumisohjeet sähköpostiisi
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Outdoor Hostel Laajiksessa

OUTDOOR HOSTEL LAAJIS

Outdoor Hostel Laajis sijaitsee Laajavuoren kupeessa, vain 4 km päässä Jyväskylän keskustasta ja 19 km päässä Jyväskylän Tikkakosken lentokentältä. Hostelli on edullinen majoitusvaihtoehto niin virkistyslomalle, liikematkalle kuin vaikkapa urheiluseuran pelireissulle. Aivan hostellin läheisyydestä löytyvät upeat ulkoilumaastot sekä runsaasti erilaisia aktiviteetteja niin kesällä kuin talvellakin. Hostellin pihassa on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Jyväskylän kaupungin palveluiden ja yöelämän äärelle pääsee nopeasti bussilla nro 25. Laajis löytyy myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Outdoor Hostel Laajis
Laajavuorentie 15
40740 Jyväskylä
Puh: 020 743 6436
Y-tunnus: 2406529-8
www.laajis.fi