TARJOUS | Pakohuonepeli ja limut 2–6 henkilölle | Turku

  • Pakohuonepeli ja limut 2–6 henkilölle 79 € (arvo 138 €)

Nyt sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja ystäväsi pakohuonepelissä tarjouksella! Espape room eli pakohuonepeli, jossa ryhmän tulee löytää tie ulos huoneesta ratkomalla erilaisia arvoituksia rajoitetussa ajassa. Voit valita joko Hitman tai Roadtrip pakohuonepelin tarjoushintaan.

Hitman-Pakohuonepeli

Soveltuu 2–6 hengen ryhmälle ja aikaa on 60 minuuttia. Peliä suositellaan yli 12 vuotiaille. Pakohuonepeli on saatavilla suomen ja englannin kielellä.

Viimeisen vuoden aikana useiden eri valtioiden johtavia henkilöitä on eliminoitu ja samalla tärkeitä asiakirjoja sekä dokumentteja on kadonnut. Tiedustelupalvelut sekä viranomaiset ympäri maailman ovat yrittäneet selvittää tekijää tuloksetta. Pelko kasvaa maailmalla, kuka on seuraava uhri? Agenttijärjestönne on antanut teille tehtäväksi etsiä todisteet ja selvittää kuka on kaiken takana. Siinä tehtävässä muut eivät ole vielä onnistuneet…

Roadtrip-Pakohuonepeli

Soveltuu 2–6 hengen ryhmälle ja aikaa on 60 minuuttia. Peliä suositellaan yli 15 vuotiaille. Pakohuonepeli on saatavilla vain suomen kielellä.

Kesäinen road trip saa ikävän käänteen, kun ajatte kolarin metsätiellä. Muistikuvanne seuraavista hetkistä pätkivät, kunnes heräätte keskeltä painajaista syrjäisen talon kellariin lukittuna. Kellarin veriroiskeet ja työkalut kertovat kauhusta ja tuskasta jota täällä on koettu talon mielipuolisen isännän toimesta. Nyt on viimeinen tilaisuus päästä vapauteen tästä painajaisesta!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Pelikielinä suomi ja englanti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika pakohuonepeliin täältä tai numerosta 050 5522 250 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

PAKENE.FI

Pakohuone eli Escape room on tosielämän interaktiivinen pakopeli, joka sopii mukaansatempaavaksi ohjelmaksi niin synttäreille, polttareille kuin tyky-päivillekin. Kokoa oma ryhmäsi ja pakene escape roomista käyttäen nokkeluutta, luovaa ajattelua ja yhteistyötaitoja. Tutustu Pakene.fi-pakohuonepeleihin, ja sen saamiin huippuarvioihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYYPakohuone

Pakene.fi
Linnankatu 22
20100 Turku
Puh: 050 552 2250
Y-tunnus: 3105024-6
Yrityksen nettisivut

Katso muut tarjouksemme!