TARJOUS

  • Rasvanpoltto bootcamp 39 € (arvo 90 €)

Haluatko edistää kuntoasi, vähentää rasvan määrä kehossasi ja tuntea itsesi voimakkaammaksi kuin aikaisemmin? Ruokatauko Bootcamp on tunnettu juuri tämän kaltaisia tavoitteita edistävistä treeneistään. Hauskat ja tehokkaat harjoitukset ovat kestoltaan 30 minuuttia, joita ohjaavat Bootcampin omistautuneet trainerit.

Bootcamp on suunniteltu naisen keholle. Treeni soveltuu tästä huolimatta myös miehille. Kauden 2022 treenejä on kehitetty entistä tehokkaimmiksi ja niissä keskitytään erityisesti vatsa- , pakara- ja ojentajalihasten harjoittamiseen.

Ruokatauko Bootcamp

Kuva: Ruokatauko Bootcamp

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2022 asti
  • Voit ostaa 1 lahjakortin itselle ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu bootcampille ilmoittautumislomakkeella ja kirjoita Offerilla-lahjakortin koodi ”Alennuskoodi” -kenttään varauksen yhteydessä
  • Sinuun ollaan yhteydessä 24 h sisällä ilmoittautumisesta

RUOKATAUKO BOOTCAMP

Ruokatauko Bootcamp on erikoistunut valmentamaan huonokuntoisia, keski-ikäisiä, metabolisesti sairaita ja ylipainoisia ihmisiä, jotka kaipaavat elämäänsä muutosta. Bootcampin kouluttautuneet ohjaajat auttavat asiakkaitaan kehollisen hyvinvoinnin edistämisessä. Mikäli innostuit, tutustu yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYYRuokatauko Bootcamp

Ruokatauko Bootcamp
Putkikatu 21
21110 Naantali
Y-tunnus: 2953648-2
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme