Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kirje joulupukilta kotiin 5,90€ (arvo 8,50€)

Joulun lähestyessä on mukavaa muistaa ystäviä ja tuttavia erilaisilla viesteillä. Kirje joulupukilta on spesiaali tapa muistaa läheisiä joulun aikaan! Kirjeessä Joulupukki kertoo muun muassa ystävien tärkeydestä, keskinäisestä kiltteydestä ja toisten huomioon ottamisesta. Joulupukki myös toivoo, että kirjeen saaja jaksaisi olla kilttinä koko seuraavan vuoden!

Joulupukin kirjeessä on kaunis kirjepaperi ja valokuva Joulupukista. Ajaton kiva tarina, jossa Joulupukki toivottaa kaikkea hyvää vastaanottajalle. Tarina sopii niin lapsille kuin aikuisille. Lisäksi mukana on pieni yllätys! Joka kirjeessä on aito postimerkki Napapiiriltä. Kirje tuotetaan ja postitetaan Rovaniemeltä, Joulupukin kotikaupungista.

Jos haluat kirjeen kotiin ennen joulua on tilaus tehtävä viimeistään 17.12.2018. Kirjeen voi myös tilata myös tulevaksi joulun jälkeen, jolloin teksti on hieman erilainen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2018 asti
  • Jos haluat kirjeen saapuvan ennen joulua, tee tilaus viimeistään 17.12.2018
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Lahjakortin oston jälkeen, tee lunastus Joulupukin kotisivuilla ja kirjoita alennuskoodikenttään Offerilla-lahjakortin koodi

SANTA CLAUS GREETINGS CENTER

Santa Claus Greeting Center eli Joulupukin Pääpostitoimisto, joka on ehkä hienoin postikonttori koko maailmassa, sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, 8 kilmoteriä Rovaniemeltä pohjoiseen. Pajakylässä on myös Joulupukin oma päärakennus, jossa hänellä on oma toimisto ja vastaanottotilat.

DIILIÄ MYY

Santa Claus Greeting Center Oy
Teknotie 14-16
96930 Napapiiri
Y-tunnus: 2767582-5
www.santagreeting.net/letters.html