Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kasvohoito ihoa uudistavalla timanttimikrohionnalla 29€ (arvo 85€)
  • Spa-jalkahoito geelilakkauksella 25€ (arvo 75€)

Studio Perfect tarjoaa nyt kokonaisvaltaista hemmottelua kasvohoidon ja jalkahoidon muodossa! Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, hoitoa tehostavan kuorinnan kuorintavoiteella, timanttimikrohionnan, naamion sekä hoitovoiteet. Timanttimikrohionta syväpuhdistaa kasvojen ihoa, silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja poistaa ihosta kuollutta pintasolukkoa. Mikrohionta saa aikaan tasaisemman, pehmeämmän ja kiinteämmän ihon. Menetelmä sopii mm. rasvaisuudesta, mustapäistä, ylimääräisestä talista tai väsyneestä ihosta kärsiville. Hoito tehdään steriileillä timanttikärjillä, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Mikrohionnan ihoa nuorentava vaikutus tehostuu, kun hoidot ovat säännöllisiä. Hoito tehdään kasvoille ja kaulalle. Timanttimikrohionta sopii kaikille, paitsi erittäin ohuelle ihotyypille.

Voit valita myös 90 minuutin ihanan spa-jalkahoidon, joka on erinomainen tapa pitää jaloista huolta sekä viettää rentoututtava hetki arjen keskellä. Jalkahoitoon kuuluu jalkojen kylvetys lämpimässä vedessä, kovettumien poisto, jalkojen kuorinta sekä kosteuttava hoitovoide. Lisäksi varpaankynsiin tehdään kestävä geelilakkaus, jolloin kynnet pysyvät näyttävinä ja huoliteltuina jopa kolme viikkoa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika 044 260 0698 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO PERFECT

Studio Perfect toimii Studio Maikin tiloissa, Turun Jyrkkälässä. Vasta remontoidun hoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset parturi-kampaamopalvelut, hiustenpidennykset, kosmetologipalvelut, akryylikynnet sekä ripsienpidennykset. Lisäksi hoitolassa on erillinen huone, jossa tehdään vartalon sokeroinnit.

DIILIÄ MYY

Studio Perfect (toimii Studio Maikin tiloissa)
Jyrkkälänkatu 1
20210 Turku
Puh: 044 260 0698
Y-tunnus: 2171296-3