Myös osamaksulla tai laskulla! Valitse ostoskorissa maksutavaksi Klarna.

TARJOUS

 • Auton 1-step koneellinen kiillotus, TevoCreations-pinnoite ja kaupan päälle vanteiden tai tuulilasin pinnoitus 239€ (arvo 550€)

Pienellä investoinnilla säilytät autosi arvon korkeampana! 04Detailing tarjoaa nyt auton koneellisen kiillotuksen sekä TevoCreations-pinnoitteen. Kaupan päälle saat myös pinnoituksen joko vanteille tai tuulilasille.

1-step (yksivaiheinen) -kiillotuksella saadaan poistettua auton maalipinnasta noin 50–70% naarmuista. Kiillotuksen ansiosta pinnasta tulee tasainen, jolla varmistetaan pinnoitteen onnistunut kiinnittyvyys; tällöin pinnoite myös toimii parhaiten sille tarkoitetulla tavalla. Kiillotuksessa käytetään kiillotuskonetta, laikkaa ja kiillotusainetta.

Pinnan koneellisen kiillotuksen jälkeen maalipintaan lisätään Tevo Creations -pinnoite. Tevo Creations on ammattikäyttöön kehitetty keraaminen pinnoite, joka suojaa auton maalipintaa, ja helpottaa sen hoitoa. Pinnoite antaa uskomattoman tehokkaan suojan auringonvaloa, likaa ja muita ulkoisia haittoja vastaan. Pinnoite myös estää naarmujen muodostumista. Nanoteknologiaa hyödyntävä Tevo Creations -pinnoitteen suojaa auton maalipintaa jopa yli 3 vuoden ajan. Auton maalipinnan lisäksi saat kaupan päälle joko vanteiden tai auton tuulilasin pinnoituksen.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Vain henkilöautoille, ei maastoautoille
 • Jos auton pinta on todella huonossa kunnossa, ei yksi käsittelykerta riitä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 046 545 7369 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä 04Detailingissa

04DETAILING

04Detailing on Turun Iso-Heikkilässä sijaitseva autojen detailing-palveluihin erikoistunut yritys. Detailing-palvelut ovat ajoneuvojen ulko- ja sisäpinnoille tehtäviä korjaus-, kiillotus-, puhdistus- ja suojaustöitä. Detailing on tärkeä osa auton huoltohistoriaa ja kertoo, että arvostat ajoneuvoasi. Detailing kertoo myös auton mahdollisille seuraaville omistajille, että ajoneuvosta on pidetty hyvää huolta. Käy tutustumassa 04Detailingiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 9–17
La-su sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

04Detailing
Kiertotähdentie 6
20200 Turku
Puh: 046 545 7369
Y-tunnus: 2999932-1