Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Koulutus klassisten ripsien tekoon 199€ (arvo 499€)

Haluatko itse oppia klassisten ripsien teon ammattilaiseksi? Turun rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevan Beauty B:n ripsikoulutuksessa opit ripsien teon teorian sekä tekniikan ja pääset harjoittelemaan ripsien laittoa mallille. Koulutus jakautuu kahteen päivään ja molempien koulutuspäivien kesto on kahdeksan tuntia. Hyväksytysti suoritetusta kurssista saat todistuksen ja tuotepaketin, jolla pääset jatkamaan käytännön harjoittelua. Lisätietoja koulutuksesta ja lisätarvikkeista löydät Beauty B:n  kotisivuilta.

1.päivä

Koulutus aloitetaan teoriaosuudella ja tutustumalla materiaaleihin ja työvälineisiin. Saat kattavan tietopohjan ennen käytännön osuuteen siirtymistä. Teoriaosuudessa käydään läpi ripsienpidennysten laiton turvallisuutta, hygieniaa, välineiden käsittelyä ja puhdistamista, asiakkaan kohtaamista sekä ripsienpidennysten laiton teoriaa. Teoriaosuuden jälkeen harjoitellaan ripsien laittoa mallille. Siinä harjoitellaan ripsien kiinnittämistä luonnonripseen, liiman käyttöä, luonnonripsen mittaamista, työskentelytapoja ja sopivien ripsien valintaa (pituus, paksuus, kaarevuus).

2. päivä

Toisena päivänä kerrataan edellispäivän teoriaa ja jatketaan käytännön harjoittelua ripsimallille. Lopuksi tutustutaan klassisten ripsienpidennysten huoltoon ja ripsien poistoon ja niiden työvälineisiin sekä asiakkaalle annettaviin kotihoito-ohjeisiin.

Koulutus järjestetään Humalistonkadulla, Turun rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevassa Beauty B-kauneushoitolassa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen koulutuksen alkua
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tiedustele omaan aikatauluusi sopivia koulutuspäiviä numerosta 0400 609 047 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä koulutuksessa

BEAUTY B

Beauty B tarjoaa monipuolisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja Naantalin Seulakujalla. Palveluihin lukeutuvat muun muassa ripsienpidennykset, sokeroinnit, kasvohoidot, geelikynnet ja koulutukset. Löydät Beauty B:n myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Beauty B
Seulakuja
21100 Naantali
Puh: 0400 609 047
Y-tunnus: 2352369-9
www.beautybelaza.fi