Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Itämaiset pääruoat kahdelle 18,20€ (arvo 34,40€)

Eksotik Fusion vie sinut makumatkalle mausteiseen Aasiaan! Ravintola tarjoaa nyt itämaiset pääruoat kahdelle hengelle puoleen hintaan. Voit valita annoksesi kolmesta vaihtoehdosta:

Vindaloo
Siirtomaa-aikoina portugalilaiset merimiehet säilöivät ruoka-aineita upottamalla ne viiniin ja valkosipuliin. Portugalin kielellä ‘carne de vinha d’alhos’ tarkoittaa lihaa valkosipuli-viini-marinadissa. Goalla kokit keksivät paikallisen version ruokalajista korvaamalla viinin etikalla ja lisäämällä chiliä, ja nimeksi tuli Vindaloo. Voit valita annokseen joko kanaa, naudanlihaa tai lammasta. (G, L, M)

Srilankan Devilled
Sri Lanka on kuuluisa curry-tyyppisestä ruoasta, mutta sieltä löytyy monia muitakin iloisia yllätyksiä hyvän ruoan ystäville. Srilankalainen Devilled-ruokalaji yhdistelee makeutta, tulisuutta, mausteisuutta ja voimakkuuta, ja sen juuret ovat Kiinassa. Tässä ruokalajissa liha vaatii hieman enemmän pureskelemista, mutta maku on taivaallinen. Voit valita annokseen joko kanaa, naudanlihaa tai lammasta. (G, L, M)

Filipino Fried Noodles
Pikanuudeleita osaa tehdä kuka tahansa, mutta filippiiniläisten paistettujen nuudeleiden valmistaminen on taidetta ja lopputuloksena saadaan herkullinen yhdistelmä nuudeleita, mausteita ja täytteitä, jotka voivat olla joko kasviksia, kanaa tai naudanlihaa. (L, M)

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.1.2019 asti ja on käytettävissä maanantaisin ja tiistaisin klo 14–20
  • Lahjakortti ei koske katkarapuannoksia
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

EKSOTIK FUSION

Eksotik Fusion on täysin uudenlainen ravintola, joka tarjoaa makuelämyksiä Sri Lankasta, Filippiineiltä, Intiasta, Thaimaasta ja monista muista Aasian maista. Eksotik Fusion sijaitsee Oulun Kaijonharjussa. Käy myös tutustumassa Eksotik Fusionin kotisivuihin.

Normaalihinta perustuu Eksotik Fusionin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 12.11.2018.

DIILIÄ MYY

Eksotik Fusion
Sammonkatu 10
90570 Oulu
Puh: 050 331 7878
Y-tunnus: 2765230-8
www.eksotik.fi