TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti Kembuz Cafe:n tuotteisiin 15 €

Kembuz Cafesta löydät terveelliset annokset kuitenkaan herkullisuudesta tinkimättä. Kaikki kahvilan tuotteet ovat gluteenittomia ja ilman valkoista sokeria valmistettuja. Laajasta valikoimasta löydät muun muassa smoothiet, toastit, raakakakut ja falafelit. Lisäksi tarjolla on lounasta, joka pitää sisällään erilaisia keittoja, salaatteja ja kulhoruokia. Kembuz Cafessa on panostettu laadukkaaseen kahviin, joten kahvilassa nautit varmasti Turun parhaat kahvit. Haluat sitten herkutella arjen keskellä tai taltuttaa suuremman nälän, on Kembuz Cafe oikea osoite. Lahjakortti on käytettävissä kaikkiin kahvilan tuotteisiin, joten voit valita juuri mieleisesi kombon tuotteita. Tervetuloa syömään suuremmallakin porukalla!

Kembuz Cafe

Kuva: Kembuz Cafe

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja 25 €
  • Voi syödä ravintolassa tai ottaa mukaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

KEMBUZ CAFE

Kembuz Café avasi ovensa toukokuussa 2017, ja on siitä lähtien tarjonnut ihania, sekä terveellisiä annoksia asiakkailleen. Kembuz Café on 100 % gluteeniton kahvila, jossa voi nauttia runsaasti erilaisia gluteenittomia leipomuksia ja raakaherkkuja. Kembuz on täydellinen paikka käydä hakemassa pientä arjen luksusta – sillä tässä gluteenittomassa kahvilassa on panostettu laadukkaaseen kahviin, eikä leipomuksissa ole käytetty lainkaan lisättyä valkoista sokeria! Kembuz Caféssa on tarjolla myös lounasta, jolloin tarjoilla on muun muassa erilaisia keittoja, salaatteja ja kulhoruokia. Herauta vesi kielelle tutustumalla Kembuz Caféseen myös Facebookissa!

DIILIÄ MYY

Kembuz Cafe
Hämeenkatu 3B
20500 Turku
Y-tunnus: 3014538-2
Yrityksen sivut

Katso myös muut Ravintola-kategorian diilit