Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vapaavalintaiset annokset kahdelle 10,90€ (arvo 21,80€)

Pasta Box tarjaa nyt kaksi vapaavalintaista M-koon pastaa yhden hinnalla! Yrityksen Premium Pasta -toimintatapa viittaa laadukkaisiin ja hyvänmakuisiin annoksiin, jotka valmistuvat italialaisesta pastasta sekä käsityönä tehdyistä kastikkeista. Lisäksi annokset valmistuvat pikaruoan nopeudella ja aina tilauksesta!

Pasta Boxin annokset ovat suunniteltu sopivan moneen eri makuun ja ruokalistalta löytyykin niin perinteisiä makuja kuin vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Kaikki annokset ovat saatavilla myös gluteenittomina. Voit tutustua annosvaihtoehtoihin yrityksen kotisivuilla. Voit nauttia pasta-annokset kaikessa rauhassa viihtyisissä Pasta Box -ravintoloissa, mutta kiireen yllättäessä annokset on helppo ottaa mukaan. Tervetuloa nauttimaan rakkaudella tehdystä pastasta!

pastabox

pasta box

Pasta Box

Kuvat: Pasta Box

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä Ison Omenan ja Skanssin ravintoloissa
  • Tarjous koskee M-koon annoksia
  • Take away -mahdollisuus
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

PASTA BOX

Rakkaudesta aitoon Italialaiseen pastaan! Pasta Box syntyi halusta tarjota tinkimättömän laadukkaita ja hyvinmakuisia annoksia pikaruoan nopeudella. Yrityksen toimintatapaa kuvastaa Premium Pasta -konsepti, joka ensiluokkaisten raaka-aineiden hyödyntämisen lisäksi tarkoittaa ystävällistä ja rentoa asiakaspalvelua. Parhaiden pastaruokien salaisuuksiin vihkiytyneet työntekijät valmistavat annokset aina asiakkaiden mieltymyksien mukaan – siksi annokset ovat saatavilla eri kokoisina ja moniin eri ruokavalioihin sopivina. Tutustu Pasta Box -ravintoloihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Pasta Boxin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.10.2019.

Pasta Box Iso Omena
Piispansilta 11, 02230 Espoo
Puh: 010 574 7101

Pasta Box Skanssi
Skanssinkatu 10, 20730 Turku
Puh: 010 574 7102

pasta box

DIILIÄ MYY

Pasta Box
www.pastabox.fi
Y-tunnus: 2709872-2