Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Säärien, kainaloiden ja bikinirajan sokerointi 29€ (arvo 60€)

Kehon sokerointi on nopea ja helppo tapa poistaa ihokarvat pidemmäksi aikaa. Sokerointi kuorii kuolleen ihosolukon, jolloin tuloksena saat silkkisen sileän ja uudistuneen ihon! Sokerointi sopii jokaiselle ihotyypille sekä jokaiselle ihoalueelle. Prosessissa käytetään tietynlaista tekniikkaa sekä sokerimassaa, joka levitetään kuivalle ihoalueelle vastakarvaan. Kevyellä ranneliikkeellä saadaan kivuttomasti poistettua ihokarvat juurineen myös herkiltäkin ihoalueilta. Ihosi pysyy sileänä jopa 3-5 viikkoa, riippuen henkilökohtaisesta karvan kasvuvauhdistasi. Pidempiaikaisen, säännöllisen sokeroinnin ansioista ihokarvat kasvavat takaisin harvempina ja pehmeämpinä. Mahdollisuus vaihtaa bikinirajojen sokerointi 5€ lisämaksulla string-alueen sokerointiin. Lisämaksu maksetaan paikan päällä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Idalle numerosta 0400 727 071 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

RETRO HIUKSET JA KAUNEUS

Retro Hiukset ja Kauneus tarjoaa kampaamo- ja kauneuspalveluita Turussa. Retro Hiukset ja Kauneuden valikoimaan sisältyy mm. kampaamopalvelut, geelikynnet, ripsienpidennykset, sokeroinnit, klassinen hieronta, hemmottelevat jalkahoidot ja intialainen päähieronta. Kampaamossa vallitsevat tuoreet ideat ja viimeisin tekniikka. Tulitpa sitten hiustenleikkuuseen, kampaukseen, värjäykseen tai permanenttiin, kampaamo tarjoaa viimeisintä osaamista ja uusimpia ideoita trendien maailmasta. Löydät Retro Hiukset ja Kauneuden myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Retro Hiukset ja Kauneuden asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 03.01.2019.

DIILIÄ MYY

Retro Hiukset ja Kauneus
Seuravuorenkatu 2
21330 Turku
Puh: 0400 727 071
Y-tunnus: 2462316-5
www.retrohk.com