TARJOUS | Kembuz Cafe – Salaatit kahdelle | Turku

  • Talon salaatit kahdelle 16,90 € (arvo 27,80 €)

Lähde nauttimaan astetta kevyempi lounas kaksin, tai isommankin porukan kanssa! Talon salaatit kahdelle takaa onnistuneen kaupunkipäivän, sillä ruokailemaan pääset helposti Turun keskustassa, Kembuz Cafen tunnelmallisessa kahvilassa. Tuhdin aterian jälkeistä väsymystä ei tarvitse pelätä, sillä Kembuz Cafen tarjoamat terveelliset, kevyet, sekä täysin gluteenittomat salaatit täyttävät vatsaasi juuri sopivasti. Ihanan värikkäät salaatit houkuttelevat raikkaudellaan, ja tukevat monipuolisen ruokavalion ylläpitoa!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kahvilassa

KEMBUZ CAFE

Kembuz Café avasi ovensa toukokuussa 2017, ja on siitä lähtien tarjonnut ihania, sekä terveellisiä annoksia asiakkailleen. Kembuz Café on 100 % gluteeniton kahvila, jossa voi nauttia runsaasti erilaisia gluteenittomia leipomuksia ja raakaherkkuja. Kembuz on täydellinen paikka käydä hakemassa pientä arjen luksusta – sillä tässä gluteenittomassa kahvilassa on panostettu laadukkaaseen kahviin, eikä leipomuksissa ole käytetty lainkaan lisättyä valkoista sokeria! Kembuz Caféssa on tarjolla myös lounasta, jolloin tarjoilla on muun muassa erilaisia keittoja, salaatteja ja kulhoruokia. Herauta vesi kielelle tutustumalla Kembuz Caféseen myös Facebookissa!

DIILIÄ MYY

Kembuz Cafe
Hämeenkatu 3B
20500 Turku
Y-tunnus: 3014538-2
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi ravintolatarjouksiin!