Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Splizzeria Skanssi – valinnaiset annokset kahdelle 17€ (arvo 25,80€)

Splizzeria Skanssi hemmottelee kaikkia hyvän pizzan ystäviä tarjoamalla valinnaiset annokset kahdelle! Splizzerian listalta löytyy 10 huippukokkien suunnittelemaa Splizzaa, joissa vastakkaiset maut eri puolilta maailmaa kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Splizza on pizza, jossa on kaksi toisiaan täydentävää puoliskoa. Voit aina valita Splizzan toiselle puolelle myös herkullisen Zalaatin, jonka raaka-aineissa toistuvat huippukokkien suunnittelemat nerokkaat makuparit. Listalta löytyy suussasulavaa syötävää myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Käy valitsemassa Splizzasi tai Zalaattisi makuparit etukäteen täällä.

Kahden puolikkaan nerokkuus piilee siinä, ettei sinun tarvitse enää vilkuilla viereisiin pöytiin tai kaverin lautaselle. Se siitä ainaisesta annoskateudesta!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Voimassa vain Splizzeria Skanssissa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

SPLIZZERIA SKANSSI

Splizzeria on täysin kotimainen konsepti, jonka Splizzoissa on kaksi toisiaan täydentävää puoliskoa. Splizzerian listalla on 10 huippukokkien suunnittelemaa Splizzaa, joiden vastakkaiset maut synnyttävät ainutlaatuisen makuelämyksen. Splizzan toiselle puolelle voi valita myös Zalaatin, jonka makuparit ovat tuttuja Splizzoista. Splizzeria Skanssiin ja sen iloiseen henkilökuntaan voit tutustua Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 10–21
La klo 10–19
Su klo 12–18

Normaalihinta perustuu Splizzerian asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 29.3.2019.

DIILIÄ MYY

Splizzeria Skanssi
Kauppakeskus Skanssi
Skanssinkatu 10
20730 Turku
Puh: 045 136 3700
Y-tunnus: 2871434-7
www.splizzeria.fi