Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Curlingin alkeiskurssi ja yksi pelailuvuoro 9€ (arvo 27€)

Curling on ainutlaatuinen joukkupeli, jossa haastavuus yhdistyy hauskuuteen! Curlingissa tavoitteena on saada mahdollisimman monta omaa kiveä liu’utettua jään pinnalla mahdollisimman lähelle kehän keskiosaa. Laji kunnioittaa perinteitä ja vaatii taitoja pelaajalta niin urheilusuorituksen kannalta kuin sääntöjen tulkinnassa.

Turku Curling Arenan alkeiskurssilla opetellaan curlingin alkeita kokeneen ohjaajan avustuksella. Kurssit järjestetään sunnuntaisin, ja kesto on kaksi tuntia. Kurssilla opit oikeaoppiset heitto- ja harjaustekniikat sekä saat käsityksen taktiikasta. Alkeiskurssin käyneet voivat käydä pelailuvuoroilla, osallistua eri sarjoihin, varata hallista omia harjoitusvuoroja ja osallistua muihin CopperHill CC :n järjestämiin tapahtumiin.  Kurssi sisältään noin 45 minuuttia harjoittelua ja 75 minuuttia ohjattua pelaamista. Kurssin kieli on suomi. Ota mukaan omat sisäpelitossut, muita varusteita et tarvitse mukaan.

Tarjous sisältää alkeiskurssin lisäksi yhden pelailuvuoron. Paikan päälle voi saapua yksinkin, sillä avoimilla vuoroilla on muitakin kanssapelaajia. Yksi pelivuoro kestää kaksi tuntia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2019 asti
  • Kurssit järjestetään sunnuntaisin klo 12–14
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Ikäraja kurssille 12-vuotta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Turku Curling Arenan onlinevarausjärjestelmästä ja valitse maksutavaksi ”Maksu paikan päällä”.  Offerilla-lahjakortti käy maksusta, kun esität sen mobiili- tai paperiversion Turku Curling Arenalla.

TURKU CURLING ARENA

Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Turku Curling Arena tarjoaa parhaat mahdolliset olosuhteet niin aloitteleville curlingpelaajille kuin ammattilaisillekin. Hallin toiminnasta vastaa curlingseura Copper Hill Curling Club Ry (CHCC), jonka toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan. Turku Curling Arena on Maailman Curlingliiton (WCF) rahoittama pilotti hanke lajin levittämiseksi maailmalle. CHCC voitti projektin Turkuun vuonna 2015. Turku Curling Arena sijaitsee Turun Impivaarassa. Löydät yrityksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Turku Curling Arena
Impivaaran urheilukeskus
Kurrapolku 2
20320 Turku
Puh: 050 355 8955
www.turkucurling.fi
www.copperhillcurlingclub.com