Markkinapaikkadiili*

TARJOUS | Suomen paras hotelli VALO Hotel & Work Helsinki – Hotelliyö -20%

Leppoisa ja kotoisa hotelliyö suomalaisessa VALO Hotel & Workissa Helsingissä Keskuspuiston kupeessa huokeaan hintaan! Suomen parhaaksi hotelliksi jo kaksi vuotta putkeen World Travel Awardsissa valittu VALO yhdistää vastuullisella tavalla samaan rakennukseen viihtyisät toimitilat ja kotoisan hotellin. Ihastu pohjoismaiseen designiin, käsinveistettyihin hirsisaunoihin ja pulahda kylmäaltaaseen Helsingin kattojen yllä. Nuku kuin tukki VALOn suloisessa huoneessa. Ihana Bistro ELO tarjoilee pohjoismaisia herkkuja hotellin alimmassa kerroksessa aamusta iltaan. Kun haluat oikeasti rentoutua ja voida hyvin niin kannattaa suunnata VALOon!

Hyödynnä nyt Offerillan kampanjakoodi PROOFFERILLA ja saat 20 % alennuksen VALOn syksyn hotelliöistä. Varaa ikimuistoinen hotelliloma tai bookkaa itsellesi myös työtilat VALOsta ja vietä samalla inspiroiva etätyöpäivä. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

EHDOT

  • Kampanjahinta -20 % koodilla PROOFFERILLA
  • Kampanja koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Kampanja on voimassa syyskuun hotelliöille (1. – 30.9.2024)
  • Varaus tehtävä 29.9.2024 mennessä. Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Peruutusehdot voivat vaihdella tehdessäsi varauksen itsenäisten hotellien omien varaussivustojen kautta. Ole hyvä ja lue ehdot huolellisesti.
  • Aamiainen ja pääsy wellness-alueelle sisältyy hintaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Suuntaa valo.fi-sivustolle.valo.fi-sivustolle.
  • Valitse majoituksesi ajankohta Siirry varaukseen ”varaa nyt”-painikkeesta

Katso myös muita alennuskoodeja

Offerillan markkinapaikkadiilit tarjoavat valikoiduille yhteistyökumppaneillemme tavan lisätä tarjouksia omalle mainospaikalleen Offerillan sivuilla. Markkinapaikkadiilit mahdollistavat kuluttajille entistäkin laajemman tarjonnan erilaisia tarjouksia Offerillan sivuilla.
Koska kyseessä on yritysten hallinnoima mainospaikka, on markkinapaikkadiilit suljettu pois kaikista alennuskampanjoista.

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.