TARJOUS

  • 5 kerran kortti kehonpainoharjoitteluun 39 € ( arvo 85 €)

Liikkumatilassa halutaan tarjota sinulle liikkeen iloa, kehollisia oivalluksia ja auttaa sinua olemaan taitavampi liikkuja. Liikutuksen lisäksi palautumistasi ja kehittymistäsi pyritään tukemaan opettamalla irti päästämistä ja hellittämistä, suorittamisen vastakohtaa. Mikäli kaipaat dynaamista koko kehon energiaa, voimaa ja liikkuvuutta lisäävää harjoitusta, jossa annat liikkeen viedä ja päästät arjen aatokset haihtumaan hetkeksi taivaan tuuliin, on liikkumatilan kehonpainoharjoittelutunnit oikea valinta sinulle!

Kehonpainoharjoittelussa vahvistetaan lihaksia pääasiassa oman kehon painolla. Jokaiselle löytyy liikkeistä sopiva variaatio ja näin opit myös tuntemaan kroppaasi ja käyttämään sitä entistä taitavammin. Parhaimmillaan saat kehonpainoharjoittelusta pystyvyyttä ja voimaa tuottaa liikettä mahdollisimman isossa nivelen liikelaajuudessa, jolloin haastavampienkin liikkeiden suorittaminen sujuvoituu ja arjen askareet helpottuu. Treenin jälkeen saattaa askel olla jäntevämpi ja kroppa onnesta kehräävämpi. Viiden kerran kortilla et takuulla tylsisty, sillä kortilla voit käydä kokeilemassa kaikkia viikkoaikataulun avoimia tunteja. Katso tästä vielä vinkit ensikertalaisille, mikäli olet Liikkumatilan tuleva uusi asiakas!

Kuvat: Liikkumatila

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Harjoituskortti on voimassa 3 kuukautta
  • Voit harjoitella kaikilla viikkoaikataulun avoimilla tunneilla, kursseihin ja kausiharjoitteluun korttia ei voi käyttää
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu haluamallesi tunnille, ohjeet ilmoittautumiseen ja vinkit ensikertalaiselle täältä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

LIIKKUMATILA

Liikkumatilalla uskotaan, että ihminen on kehon, mielen ja tunteiden kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Näin ollen riittävä voima, liikkuvuus ja tasapainoa ylläpitävä lepo ovat terveen ja toimivan kehon perusta, halusitpa sitten urheilla tavoitteellisesti tai tukea arjen toimintakykyäsi ja hyvinvointiasi. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, joihin voit osallistua juuri sellaisena kuin olet – huippuohjaajien opastuksella löydät liikkeistä juuri sinulle sopivat variaatiot. Tämä kaikki tapahtuu ilon kautta hyvässä seurassa – treenataan tosissaan, muttei koskaan suu viivana!

DIILIÄ MYY

Liikkumatila
Kauppamiehentie 1
02100 Espoo
Y-tunnus: 3203726-2
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointia tukeviin tarjouksiin!