Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 25€ arvoinen avoin lahjakortti lihakauppaan 19,00€ (arvo 25€)

Villilihan lahjakortti on paras tapa muistaa läheisiä ja yhteistyökumppaneita! Vanhassa Kauppahallissa sijaitseva Annan Villilihan monipuolinen valikoima muodostuu laadukkaista, lähellä tuotetuista lihaherkuista. Yritys on erikoistunut riistaan ja siipikarjaan, jonka lisäksi tiskiltä löydät kotimaista nautaa, lammasta, karitsaa, poroa sekä possua. Tuorelihan lisäksi lihakauppa tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita leikkeleitä, niin klassikoita vuosikymmenten takaa kuin moderneja herkkuja läheltä ja kaukaa. Täältä löydät lihaherkut niin juhlaan kuin arkeenkin! Tuorelihatiski täyttyy sesongin mukaan: kesäisin tarjonnasta löytyy parhaat grillilihat ja syksystä alkaen tarjotaan riistaa.

Annan Villilihasta saat kaupungin laajimman valikoiman riistaa.
Valikoimaan kuuluu sesongin mukaisesti mm.

Sorsa

Kyyhky

Fasaani

Riekko

Hirvi

Peura

Jänis

Kaikki riista on kotimaista.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.11.2019 asti ja käytettävissä kaupan aukioloaikojen mukaisesti
  • Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholituotteisiin
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio lihakaupassa

ANNAN VILLILIHA

Annan Villiliha tuo Vanhaan Kauppahalliin nuorta yrittäjäpolvea ja raikkaan tuulahduksen perinteiseen lihakauppaan. Annan Villilihalle on kauppiaana tärkeää, että asiakkaat ovat tyytyväisiä niin asioidessaan liikkeessä kuin vielä ruokapöydässään. Lihakauppa tekee yhteistyötä useamman kotimaisen pientilan kanssa eli valikoimasta löytyy vaihtelevasti lihaa suoraan tuottajalta. Villilihalta voi myös tilata laadukkaita ja räätälöityjä tuotepaketteja esimerkiksi yrityslahjoiksi sekä tuliaisviemisiksi, ja suoraan kaupan minibistrosta saa leikkelelajitelmia ja kotiruoka-annoksia. Lihakauppa järjestää myös maistiaisia ryhmille ja esittelee esimerkiksi turistiryhmille suomalaista lihatuotantoa ja monipuolista riistavalikoimaa. Juhlapyhinä voit tilata Villilihalta ruokapöydän päätähdet, kuten esimerkiksi joulukinkut, pääsiäislampaat, Martinpäivän hanhet sekä juhannuksen lihaherkut. Löydät Annan Villilihan myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-la klo 9–18

DIILIÄ MYY

Annan Villiliha Oy
Vanha Kauppahalli, Eteläranta
00130 Helsinki
puh. 040 664 7761
Y-tunnus: 2621805-9
www.villiliha.fi