Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 90 min Access Bars® -hoito ja kolmitaitteiset jaksotussysteemit 55€ (arvo 140€)

Onko sinulla syväjuurtuneita tunteita, ajatuksia  ja asenteita, jotka ovat elämän aikana tallentuneet aivokoppaasi ja vaivaavat sinua?

Tiesitkö, että ihmisen päässä on 32 pistettä, joita kevyesti koskettaessa aivoaallot hidastuvat, jolloin päästään käsiksi käyttäytymismalleihin, uskomusjärjestelmiin ja näkökulmiin. Access Bars® -hoito stimuloi positiivista muutosta aivoissa ja eheyttää stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia komponentteja.

“Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä. Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä.”

– Gary Douglas, Access Consciousness -menetelmän perustaja

Tohtori Terrie Hopen tutkimuksen mukaan 90 minuutin Access Bars®-hoito alensi merkittävästi tutkittavien masennuksen ja ahdistuksen tasoa. Tutustu myös Access Consciousness omiin nettisivuihin ja videoon, jossa perehdytään Access Consciousness -hoidon menetelmiin ja sen hyötyihin. Nykyään Access Barseja harjoitetaan ympäri maailmaa jopa 170 maassa. Tätä tehokasta ja käytännöllistä työkalua käyttävät perheet, koulut, yritykset, urheilijat, vankilat, psykologit, taiteilijat ja monet muut.

Access Bars® -hoito ja kolmitaitteiset jaksotussysteemit ovat yksi parhaista prosesseista henkilölle, joka kärsii esimerkiksi traumanjälkeisestä stressihäiriöstä (PTSD). Kolmitaitteinen jaksotussysteemi saa ihmiset palaamaan silmukkana takaisin tapahtumaan, yhä uudelleen ja uudelleen. Kun hoitoja tehdään useita, ihmisen mieli ei palaa enää takaisin traumaattiseen tapahtumaan. Arjen Luksuksen toimipiste sijaitsee Vuosaaressa, mutta mahdollisuus on tehdä myös kotikäyntejä (tarkemmat tiedot kotikäynneistä ovat keskusteltavissa ajanvarauksen yhteydessä).

Access Bars® -hoidon käyttäjät ovat kokeneet muun muassa:
– Mielen kirkastuvan
– Motivaatiota
– Ilon ja onnellisuuden huomattavaa lisääntymistä
– Syvempää rentoutumista
– Apua unettomuuteen
– Helpotusta ahdistus- ja masennusoireisiin
– Terveyshyötyjä ja painonhallintaa
– Stressi ja henkinen ylikuormitus helpottuvat
– Migreenikohtaukset harvenevat ja helpottuvat
– Paniikkikohtaukset helpottavat
– OCD (pakko-oireisuus) vähentyy

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä ma-su sopimuksen mukaan joko Vuosaaressa tai kotikäyntinä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 935 3650 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

ARJEN LUKSUS

Tervetuloa vapauttamaan mielesi ja kehosi sekä luomaan enemmän tilaa, keveyttä ja helppoutta. Arjen Luksuksen järjestämät Access Consciousnesin® kehoprosessit ovat helppoja, keholle tehtäviä hoitoja / sessioita, jotka aktivoivat tietyt energiat kehossamme. Sessiot vetää helpomman ja iloisemman elämän luoja, koulutettu lähihoitaja ja Access Consciousness -lisensoitu Kristi Roomets. Tutustu palveluun myös Facebookissa.

Asiakaspalautteet:

”Olen saanut mielenrauhan takaisin elämääni. Ei enää unettomia öitä, missä kelataan asioita päässä tunnista toiseen. Ennen olin myös hyvin vastaanottavainen toisten ongelmiin, jopa sairastumiseen saakka, mutta hoidon myötä koen, että pystyn olemaan enemmän neutraali ja ensisijaisesti ajattelemaan omaa hyvinvointiani. Jopa paniikkihäiriöt ovat pysyneet kurissa. Suosittelen Access Barsi lämpimästi.”
”Tulin hoitoon täysi paniikki päällä. Erityisherkkänä koen tunteita syvästi ja olin tilanteessa, jossa pelkoaallot velloivat ja enkä saanut tunteitani hallintaani. Stressaavat ajatukset myllersivät päässä tauotta. Ensimmäinen kokemus oli kehon rauhoittuminen jo hoidon aikana. Ajatustulva hiljeni niin, että pää tuntui kevyeltä ja mieli rauhoittui täysin. Bars auttoi mieltäni hiljenemään niin, että pystyin rauhallisesti tutkiskella tilannettani ja etsiä ratkaisuja. Suosittelen Barsia erityisesti ahdistuneille, jotka tarvitsevat tilaa ajatuksissaan ja tunteissaan löytääkseen uusia näköaloja elämälleen.”

DIILIÄ MYY

Arjen Luksus / Kristi Roomets
Kaivonkatsojantie 9, 00980 Helsinki
Puh: 040 935 3650
Y-tunnus: 2743613-8
www.kirstijalakas.fi