Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Bachatan alkeiskurssi yhdelle 25€ (arvo 105€)
  – säästä 76%
 • Bachatan alkeiskurssi kahdelle 45€ (arvo 210€)
  – säästä 79%
 • Cuban Salsan alkeiskurssi yhdelle 25€ (arvo 105€)
  – säästä 76%
 • Cuban Salsan alkeiskurssi kahdelle 45€ (arvo 210€)
  – säästä 79%

Helsinki Salsa Academyn salsan alkeiskurssit järjestetään kahden päivän intensiiviopetuksena. Kurssin aikana opetellaan salsan perusteet tanssikuvioista tekniikkaan, sekä perehdytään tanssilajin historiaan. Alkeiskurssit on suunniteltu systemaattisesti eteneväksi kokonaisuudeksi tavoitteena antaa jokaiselle osallistujalle intensiivinen sykäys salsan maailmaan. Bachata on sensuelli paritanssi, joka on lähtöisin Dominikaanisesta Tasavallasta. Helsinki Salsa Academyn aloittelijoiden intensiivisellä Bachata-tanssileirillä opit Bachatan perusteita, rytmiä, kuvioita ja paritanssin alkeita. Aikaisempi tanssikokemus ei ole kurssilla välttämätöntä. Pareja vaihdellaan tuntien aikana, joten osallistua voi parin kanssa tai ilman. Katso lisätietoa tanssileirin Facebook-tapahtumasta!

Yhden kurssin kokonaiskesto on 7 tuntia. Käy tutustumassa kurssien aikatauluihin ja sisältöihin tarkemmin Helsinki Salsa Academyn kotisivuilla.

Kurssien ajankohdat:

Isonnevantie 16 B, Etelä-Haaga – Bachata 18.1 – 19.1
Isonnevantie 16 B, Etelä-Haaga – Cuban Salsa 1.2 – 2.2

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa valitsemallasi kurssilla
 • Kurssia ei voi peruuttaa ilmoittautumisen jälkeen
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi kurssi ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu ja rekisteröidy tanssikurssille Helsinki Salsa Academyn nettikaupassa. Valitse ilmoittaudutko leiriin viejäksi vai seuraajaksi. Jos ostit pareille tarkoitetun lahjakortin käy ilmoittamassa sekä itsesi, että parisi erikseen mukaan.
 • Lisää valitsemasi kurssi ostoskoriin ja syötä koodi “offerilla”  alennuskoodi-kenttään, jolloin hinnaksi muuttuu 0€. Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi sille varattuun kenttään. Nyt olet ilmoittautunut kurssille ja saat Helsingin Salsa Academyltä ohjeita muutama päivä ennen kurssin alkua

HELSINKI SALSA ACADEMY

Helsinki Salsa Academy tarjoaa tanssinopetusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjontaan kuuluu niin yksityis- kuin ryhmäopetustunnit, intensiivikurssit, tanssibileet ja studiopalvelut. Käy tutustumassa tanssikouluun myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Helsinki Salsa Academyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 3.1.2020.

KURSSIPAIKKA

Haaga: Isonnevantie 16B, 00320 Helsinki

DIILIÄ MYY

Helsinki Salsa Academy
Y-tunnus: 2386869-7
www.helsinkisalsaacademy.com