Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Decléor-kasvohoito ultraäänipuhdistuksella ja kasvojen happokuorinnalla 49€ (arvo 149€)

Anna itsellesi tai ystävällesi ylellinen hetki Kauneushoitola Body Slimin kasvohoidossa! Ranskalaisen Decléor-merkin tuotteilla tehtävä hoito perustuu tehokkaisiin eteerisiin öljyihin sekä kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin. Kasvohoidon aikana epäpuhtaudet poistetaan ultraäänen avulla ja lisäksi kasvoille tehdään kemiallinen atselaiinihappokuorinta.

Atselaiinihappo, jota esiintyy luonnollisesi esim. rukiissa ja vehnässä, rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehduksia. Kuorinta tasapainoittaa erityisesti akneihoa ja ruusufinniä sekä silottaa ikääntymisen merkkejä. Useisiin muihin kemiallisiin kuorintoihin verrattuna atselaiinihappokuorinta ei vaadi pitkää palautumisjaksoa.

Kasvohoidon vaiheet:
– puhdistus
– kasvovesi
– ultraäänipuhdistus
– kemiallinen atselaiinihappokuorinta
– seerumi
– alginaatti-naamio
– kasvo-, silmänympärys- ja rintakehävoide
– öljyvoide käsille

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Löydät kauneushoitolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi