Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Raskausajan jooga- ja fysioterapia workshop 35€ (arvo 55€)

Raskausajan jooga- ja fysioterapia workshopissa on tarkoitus luoda äidille turvallinen ja mielekäs pohja liikunnalle, liikkumiselle ja omalle hyvinvoinnille. Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:

–  Keskustelua raskausajasta ja muuttuvasta kehosta fysioterapeutin kanssa
–  Mitä liikkeitä suosia ja mitä välttää raskauden aikana?
–  Mammajoogaa
–  Kehotietoisuus-, ryhti- ja hengitysharjoituksia, joita voi hyödyntää arjessa
–  Keskustelua juuri sinua askarruttavista asioista raskauteen liittyen
–  Lyhyt meditaatioharjoitus arkipäiväiseen käyttöön

Joogaaminen raskaana vaatii erilaista keskittymistä, joka pitää ottaa huomioon harjoittelussa. Kehon kuuntelu on ehdottoman tärkeää ja focus pitäisi olla hidastamisessa, hengittämisessä ja rentoutumisessa.

”Tapasin ensimmäistä kertaa raskauteni aikana, muita odottavia äitejä. Tunsin heti, että kuulun johonkin suurempaan. Että, universumi kannattelee minua ja kehossani tapahtuvia muutoksia. En ole yksin kehoni kanssa, vaan myös muut ympärilläni, kokevat samankaltaisia muutoksia. Tajusin, että tässä on hyvä olla. Liikutin kroppaani vapaasti, tein tilaa hengittämällä kevyemmin. Tunsin, että lapsikin sai vatsassa enemmän tilaa, kun keskityin hengittämiseen. Juurrutin jalkapohjiani, jotka todellakin tarvitsivat huomiota seisomatyön ohella.”

Lue lisää workshopista PINA Y COCO:n blogikirjoituksessa.

Tunnin sisältö muokkautuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaan workshopin aikana. Jooga- ja fysioterapia workshop järjestetään lauantaina 9.11.2019 klo 14.00-17.00, Joogastudio Pranama Kallion tiloissa. Sponsorina workshop-tapahtumassa toimii paremman ruoan puolestapuhuja FOODIN! Lisätietoa tapahtumasta löydät tästä.

Workshopiin voit osallistua millä raskausviikolla tahansa, sillä muokkaamme kaiken sisällön sinulle sopivaksi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 9.11.2019 klo 14.00 järjestettävässä workshopissa
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vahvista paikkasi ja lisäkysymykset workshopiin liittyen numerosta 040 706 1996 mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä workshopissa

TAPAHTUMAPAIKKA

Joogastudio Pranama Kallio
Lauantai 9.11.2019 klo 14.00-17.00
Kolmas Linja 28
00530 Helsinki

DIILIÄ MYY

Breathable Harmony
Puh: 040 706 1996
Y-tunnus: 3005271-7