TARJOUS | GreenStar Hotel – 1–2 hotelliyötä 1–2 henkilölle sis. aamiaiset

 • Hotelliyö 1–2 henkilölle sis. aamiaiset 85 € (arvo 130 €)
  – säästä 35 %
 • Kaksi hotelliyötä 1–2 henkilölle sis. aamiaiset 155 € (arvo 260 €)
  – säästä 40 %

Asiakkaiden kestosuosikki on täällä jälleen!

Greenstar Hotel takaa majoittumisen tapahtuvan juuri sinun arvojesi mukaisesti! Greenstarin periaatteisiin kuuluvat luonnonmukaisuuteen ja hyvinvointiin keskittyminen, elämää helpottavien ja ympäristöystävällisten valintojen keventäminen, sekä yhteistyön tekeminen paikallisten kumppaneiden kanssa. Nämä periaatteet näkyvät hotelliarjessa, ja sen myötä myös vieraiden ja hotellin yhteisten arvojen toteutumisessa. Lataa sähköautoasi Greenstarin kumppanien, Teslan ja Virran latauspisteillä, tai nauti paikallisesti paahdetusta luomukahvista, joka on mitä luultavimmin keitetty hotellin katolla sijaitsevien aurinkopaneelien tuottamalla aurinkoenergialla.

Greenstar pyörä

Greenstar Hotel tila

Kuvat: Greenstar Hotel

Vihreät lisäpalvelut

– Myöhäinen sisäänkirjautuminen
Voit saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan. Jos vastaanotto on saapuessasi kiinni, check in onnistuu sisäänkirjautumisautomaattia käyttämällä.
– Sähköautojen latauspisteet
Kaikissa hotelleissa on Liikennevirran ja Teslan sähköautojen päästöttömät latauspisteet vapaasti käytettävissä.
– Luomukahvia ja luomuteetä
Veloitukseton kahvi ja tee on aina luomua ja mahdollisuuksien mukaan paikallisten kumppaneiden valmistamaa.
– Polkupyörälainaamo
Hotelleissa on polkupyöriä ja pyöräilykypäriä, joita vieraat voivat lainata ilmaiseksi.
– Oman ruoan säilytys ja lämmittäminen
Joka huoneesta löytyy vedenkeitin ja mukeja, jonka lisäksi käytävien kerroksista löytyy mikroaaltouunit. Huonekohtaiset lukittavat kerrosjääkaapit löytyvät Jyväskylän ja Vaasan hotelleista. Lahden ja Joensuun hotelleissa on eväitä varten minijääkaappeja suurimmassa osassa huoneita.

Greenstar jyväskylä

Valitse toivomasi vaihtoehto, ja majoitu joko yksi, tai kaksi yötä missä tahansa Greenstarin viidestä hotellista; Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa tai Vaasassa! Tarjous koskee Standard Twin -huonetyyppiä 1–2 henkilölle sisältäen aamiaisen. Hotellissa on mahdollista majoittaa myös lemmikkisi ja / tai kolmas henkilö lisämaksusta. Kysy tarjous vastaanotosta varauksenteon yhteydessä.

EHDOT

 • Lahjakortti on käytettävissä 31.5.2024 asti (ei voimassa erikoistapahtumien aikana).
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse haluamasi hotellin vastaanotosta.
 • Peruutukset saapumispäivänä klo 18.00 mennessä.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Hotellivaraukset haluamasi hotellin vastaanotosta puhelimitse tai sähköpostilla. Mainitse Offerilla-lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellin vastaanotossa

GREENSTAR HOTEL

Greenstar on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Kantava ajatus oli perustaa hotelliketju, jossa sisäänrakennetulla ekologisuudella säästettäisiin sekä ympäristöä, että kustannuksia. Näin Greenstar voisi tarjota vierailleen laadukkaan ja fiksusti kustannustehokkaan majoituspalvelun suomalaisessa kaupunkikeskustassa. Kotimaisen Greenstar hotelliketjun missio rakentuu neljästä tekijästä: personoidusta asiakaskokemuksesta, joka vastaa vieraiden todellisiin tarpeisiin, tavoitellusta positiivisesta vaikutuksesta ilmastoon negatiivisen sijasta, luonnon, energian ja rahan säästöstä, joka mahdollistaa edullisen majoittautumisen, ja uusimman teknologian hyödyntämisestä kaikkien näiden asioiden saavuttamiseksi. Jokaisen hotellin ekologinen tarina on ainutlaatuinen, sillä hotellit suosivat paikallisia kumppaneita, jonka myötä jokainen hotelli on ainutlaatuinen.

Greenstarilla ekologisuus on asia, joka ei tule koskaan valmiiksi. Jokainen hotelli jatkaa matkaansa omalla vihreällä polullaan, kohti entistä ilmasto- ja ympäristöystävällisempää, hyvän mielen ja hyvän omantunnon majoituspalvelua. Greenstar hotellit ovat mutkattomia ja ekologisia keskustahotelleja, jotka ottavat huomioon sekä sinut, että ympäristön. Tutustu hotelliketjun toimintaan lisää YoutubenInstagramin, tai Facebookin kautta!

DIILIÄ MYYGreenStar Hotel logo vaaka

Greenstar Hotel
Y-tunnus: 2190146-5
Yrityksen sivut

TOIMIPISTEET

Greenstar Hotel Joensuu
Torikatu 16
80100 Joensuu
Puh: +358 104 239 390
S-posti: [email protected]

Greenstar Hotel Jyväskylä
Heikinkatu 3
40100 Jyväskylä
Puh: +358 104 239 391
S-posti: [email protected]

Greenstar Hotel Lahti
Vesijärvenkatu 1
15100 Lahti
Puh: +358 104 239 392
S-posti: [email protected]

Greenstar Hotel Vaasa
Myllykatu 17
65100 Vaasa
Puh: +358 104 239 393
S-posti: [email protected]

Greenstar Hotel
Uusikatu 26
90100 Oulu
Puh: +358 10 423 9394
S-posti: [email protected]

Tutustu myös muihin matkailudiileihin!