Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Salsan alkeiskurssi yhdelle 25€ (arvo 105€)
  – säästä 76%
 • Salsan alkeiskurssi kahdelle 45€ (arvo 210€)
  – säästä 79%

Helsinki Salsa Academyn salsan alkeiskurssit järjestetään kahden päivän intensiiviopetuksena. Kurssin aikana opetellaan salsan perusteet tanssikuvioista tekniikkaan, sekä perehdytään tanssilajin historiaan. Alkeiskurssit on suunniteltu systemaattisesti eteneväksi kokonaisuudeksi tavoitteena antaa jokaiselle osallistujalle intensiivinen sykäys salsan maailmaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita osallistuakseen kurssille. Pareja vaihdellaan tuntien aikana, joten osallistua voi parin kanssa tai ilman. Yhden kurssin kokonaiskesto on 7 tuntia. Käy tutustumassa kurssien aikatauluihin ja sisältöihin tarkemmin Helsinki Salsa Academyn kotisivuilla.

Kurssien ajankohdat:

Salsan alkeiskurssi, Haaga
La 11.1.2020 klo 13:00 – 16:30
Su 12.1.2020 klo 13:00 – 16:30

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa valitsemallasi kurssilla
 • Kurssia ei voi peruuttaa ilmoittautumisen jälkeen
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi kurssi ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Ilmoittaudu ja rekisteröidy tanssikurssille Helsinki Salsa Academyn nettikaupassa. Valitse ilmoittaudutko leiriin viejäksi vai seuraajaksi. Jos ostit pareille tarkoitetun lahjakortin käy ilmoittamassa sekä itsesi, että parisi erikseen mukaan.
 • Lisää valitsemasi kurssi ostoskoriin ja syötä koodi “offerilla”  alennuskoodi-kenttään, jolloin hinnaksi muuttuu 0€. Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi sille varattuun kenttään. Nyt olet ilmoittautunut kurssille ja saat Helsingin Salsa Academyltä ohjeita muutama päivä ennen kurssin alkua

HELSINKI SALSA ACADEMY

Helsinki Salsa Academy tarjoaa tanssinopetusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjontaan kuuluu niin yksityis- kuin ryhmäopetustunnit, intensiivikurssit, tanssibileet ja studiopalvelut. Käy tutustumassa tanssikouluun myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Helsinki Salsa Academyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 14.10.2019.

KURSSIPAIKAT

Haaga: Isonnevantie 16B, 00320 Helsinki
Espoo: Kuunkehrä 4A, 02210 Espoo
Vantaa: Viertolankuja 4B, 01300 Vantaa

DIILIÄ MYY

Helsinki Salsa Academy
Y-tunnus: 2386869-7
www.helsinkisalsaacademy.com