Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kesäksi kuntoon! 10 viikon PT-paketti vain 19,90€ (arvo 150€)

PT-paketti auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi kesäkunnon ja pysyvän elämäntapamuutoksen! Paketti sisältää 10 viikon ruokaohjeet sekä 3 viikon välein vaihtuvan kotitreeniohjelman. Ruokaohjeet laaditaan yksilöllisesti juuri sinun tavoitteidesi mukaisesti. Uusi ruokavaliosi perustuu 5 vuorokauden ajan pitämääsi ruokapäiväkirjaan, johon kuvaat ateriasi. Ruokavaliota tukeva kotitreeniohjelma koostuu innostavista treenivideoista, jotka auttavat sinua suorittamaan liikkeet oikein. Kotitreeniohjelma suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinulle, joten kerrothan personal trainerilla mahdollisista liikunta- tai muista rajoitteista etukäteen. Paketti sisältää myös puhelinkonsultaation ja tsemppauksen kerran viikossa!

10 viikon PT-paketti sisältää:
– 3 viikon välein vaihtuvan kotitreeniohjelman
– 10 viikon ruokaohjeet
– puhelinkonsultaation ja tsemppauksen kerran viikossa

EHDOT

  • Sovi PT-paketin aloituksesta 1 kk kuluessa lahjakortin ostohetkestä
  • Kyseessä on etävalmennus, joten lahjakortin voi käyttää myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Soita Kiki Halmelle numeroon 040 053 6358 ja sovi PT-paketin aloituksesta. Anna samalla Offerilla-lahjakorttisi koodi

PERSONAL TRAINER KIKI HALME

Personal Trainer Kirsi ”Kiki” Halmeella on yli 20 vuoden kokemus Personal Trainerin työstä. Hänellä on ollut asiakkaita laidasta laitaan – niin naisia ja miehiä kuin nuoria ja vanhojakin. Kikistä on tärkeää, että treeni-ja ruokaohjeet tehdään yksilölllisesti, eikä hän usko laihdutuskuureihin tai dieetteihin vaan pysyvään elämäntapamuutokseen. Kun sinä olet päättänyt alkaa voida pareminn, Kiki hoitaa loput! Hän antaa työkalut tavoitteesi työstämiseen sekä tukee matkan varrella. Et jää yksin missään vaiheessa, sillä Kiki kannustaa ja tsemppaa sinua videotervehdyksin, seuraten samalla kehitystäsi. Tutustu Kikiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Personal Trainer Kiki Halme/Kauneusklinikka Stunning
Lummetie 1 G
01300 Vantaa
Puh: 040 053 6358
Y-tunnus: 2542185-6
www.stunning.fi