Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 h mentaalivalmennus 35€ (arvo 80€)
  – säästä 56%
 • 3 kk mentaalivalmennus sis. 8 tapaamiskertaa 250€ (arvo 540€)
  – säästä 57%

Mentaalivalmennus on kuin personal trainer -palvelu mielelle! Tampereen keskustassa sijaitseva Mielen Telakka MIETE tarjoaa nyt mentaalivalmennuksen tarjoushintaan. Valittavanasi on joko yhden tunnin mentaalivalmennus, joka on neuvoa ja uutta suuntaa antava tapaaminen tai sitten 3 kuukauden mentaalivalmennus, joka sisältää yhteensä 8 tapaamiskertaa. Valittavissa seuraavat valmennukset:

MIETE sisäiselle puheelle

Miten haluaisit puhua itsellesi? Millaiset uskomukset itsestäsi veisivät sinua eteenpäin? Aivot ovat joskus kuin rikkinäinen radio, joka pyörittää samoja ikäviä, raskaita kappaleita päivästä ja viikosta toiseen. Raskaat ajatukset kuluttavat kuin huomaamatta myös voimavaroja, joita haluaisimme antaa tärkeille ihmisille ja asioille. Harjoittelun avulla voimme oppia valitsemaan kappaleet, joita haluamme kuunnella. Mieli kevenee samalla kun opimme uutta itsestämme.

3 kk mentaalivalmennuksessa opit tunnistamaan sisäisen puheesi, kartoitetaan puheen sävy ja asetetaan muutostavoite, voimistetaan positiivisia ajatuksia ja uskomuksia, käydään läpi juuri sinulle sopivimmat työkalut pysyvän muutoksen saavuttamiseksi mm. NLP (neuro-kielellinen ohjelmointi), ajatusmallien muuttaminen, meditaatio, itsesuggestio, hypnoosi. Luodaan räätälöity suunnitelma ja seuranta.

MIETE arjen voimavaroille

Onko kalenterissasi tarpeeksi palauttavia hetkiä? Entä oletko tietoinen, miten palautuisit tehokkaasti? Työssä ja arjessa jaksaminen tuntuu joskus olympiatason suoritukselta päivästä toiseen. Mennään niin lujaa, ettei keretä edes vetämään henkeä ennen kuin uupumuksen tunne iskee. Pitäisikö asialle tehdä jotain jo ennen kuin voimavarat kuluvat täysin loppuun ja liiallinen stressi aiheuttaa fyysisiä ongelmia? No pitäisi! Ja vaikkei olisi vaaraa sairastua, on elämä kaikin puolin mukavampaa ilman ylikuormitusta. Jaksaminen tuntuu itsessä ja välittyy myös läheisille.

3 kk mentaalivalmennuksessa kartoitetaan arkesi palauttavat ja kuluttavat tekijät, asetetaan muutostavoite ja selvitetään juuri sinulle sopivimmat työkalut pysyvän muutoksen saavuttamiseksi mm. rentoutuminen, energiatehokkuus, uni, NLP, hypnoosi.

MIETE huonosta tavasta vapautumiselle

Pidätkö järjen vastaisesti yllä huonoa tapaa? Haluatko vapautua esimerkiksi tietystä tavasta reagoida, napostella tai tupakoida? Kun uskomukset muuttuvat, muuttuu myös käytöksemme! Parannuksia lähdetään usein hakemaan vain tekemistä muuttamalla unohtaen sisäiset syyt vanhan tavan säilyttämisen taustalla. Uuden tavan opettelu vaatii aina työtä, mutta alitajuntaisten mallien vastaisesti toimiminen johtaa helposti tahdonvoiman loppumiseen tai retkahtamiseen vastoinkäymisten myötä. Tekemällä töitä ensin ajatusmalliemme muuttamiseksi voimme huomata käytöksen seuraavan melkein kuin itsestään, sillä muutoksen tekeminen tuntuu hyvältä ja huomattavasti helpommalta.

3 kk mentaalivalmennuksessa kartoitetaan tilanne ja syyt tavan ylläpitämiselle, asetetaan realistinen muutostavoite, käydään läpi juuri sinulle sopivimmat työkalut pysyvän muutoksen saavuttamiseksi mm. toiminnan korvaaminen, uskomusten muuttaminen, arjen rutiinit, hypnoosi ja tehdään räätälöity suunnitelma ja seuranta.

Jos olet jo ostanut 1 h mentaalivalmennuksen, ja haluat sen jälkeen ostaa myös 3 kk mentaalivalmennuksen, saat silloin paikan päältä Mielen Telakka MIETEltä 35€ lahjakortin Jenikan palveluihin.

Asiakaskokemuksia:
”Rauhallinen, läsnäoleva, innostunut vetäjä” – Anniina
”Ihmisläheistä ja henkilökohtaista valmennusta” – Jouko

EHDOT

 • Ennen lahjakortin ostamista ota yhteyttä Jenikaan soittamalla numeroon 0440 848 281 tai Mielen Telakan yhteystietolomakkeella, jotta voidaan kartoittaa valmennuksen sopivuus asiakkaan tarpeisiin. Samalla varataan aika valmennusta alustavaan keskusteluun, jossa kartoitetaan valmennuksen tavoitteet. Jenika tavoitettavissa arkisin klo 12-20
 • Ensimmäinen tapaamiskerta tulee varata viimeistään 2 kk kuluttua ostopäivästä. 3 kk valmennuspaketin kaikki tapaamiskerrat on käytettävä 5 kk kuluessa ostopäivästä
 • Valmennus ei korvaa perinteisiä terveydenhuollon palveluita
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Ennen lahjakortin ostamista ota yhteyttä Jenikaan (ohjeet yllä)
 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Mielen Telakassa

MIELEN TELAKKA MIETE

Mielen Telakka MIETE on mielen kuntosali Tampereella, joka auttaa ihmisiä jaksamaan paremmin arjessa sekä opettaa ja tukee rentoutumista, arjen hallintaa ja positiivisten muutosten tekemistä. Mielen Telakalla voit osallistua esimerkiksi ryhmätunnille, workshopiin tai henkilökohtaiseen valmennukseen. Metodeina NLP, rentoutus- ja hypnoosiohjaus sekä mentaalivalmennus. MIETE toimii Tampereen keskustassa sijaitsevissa Crazy Townin tiloissa. Löydät MIETEn myös Facebookista.

Ohjaaja Jenika: ”Ensisijaisesti haluan auttaa jokaista löytämään itselle ja kyseiselle elämäntilanteelle sopivat työkalut arjen ja mielen hallintaan. Harvoin on olemassa yhtä yleisavainta jokaiseen lukkoon, vaan useimmin solmut avataan itsetuntemuksen ja oikeiden tekniikoiden soveltamisen kautta. En siis niinkään pyri tarjoamaan tarkkaan noudatettavia reseptejä, vaan autan jokaista eteenpäin omalla tavalla.” Jenika on suorittanut seuraavat mentaalivalmennukset: Mentaalivalmentajakoulutus / Suomen Hypnoosiliitto, Hypnoosiohjaaja / Suomen Hypnoosiliitto, Eroon tupakasta vertaisohjaaja / Keuhkoterveysjärjestö Filha, Rentoutusohjaaja / Suomen Hypnoosiliitto ja NLP-practitioner / NLP-yhdistys.


Kuva: Jenika Silosuo

Normaalihinta perustuu Mielen Telakka MIETEn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 19.9.2019.

DIILIÄ MYY

Mielen Telakka MIETE (sijaitsee yritysyhteistyö Crazy Townin tiloissa)
Rautatienkatu 21 B, 5. krs
33100 Tampere
Puh: 0440 848 281
Y-tunnus: 2734475-1
www.mielentelakka.fi

Tekstit mukaillen: Mielen Telakka MIETE