Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Sushibuffet kahdelle hengelle 20,90€ (arvo 29,80€)

Tule nauttimaan sushibuffetista täysin uuteen Ravintola Impressiin! Nappaa kaverisi mukaan ja suunnatkaa makujen maailmaan. Suuren sushivalikoiman lisäksi buffetissa on tarjolla muun muassa kiinalaista ruokaa, Curry-ruokia, päivittäin vaihtuvaa keittoa, runsas salaattipöytä ja paljon muuta. Sushivaihtoehtoja löytyy myös vegaaneille. Maista myös Impress-ravintolan suosittuja käsintehtyjä nuudeleita. Ravintolan löydät Helsingin keskustasta, Kaisaniemen Kinopalatsin vierestä. Tutustu uuteen ravintolaan tästä.

Kuvat: Ravintola Impress

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 22.12.2019 asti ja käytettävissä ma–pe klo 15-20 ja la–su 12-20 välisenä aikana
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa pöytä etukäteen puhelimitse numerosta 041 319 4456 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RAVINTOLA IMPRESS

Tervetuloa täysin uuteen Ravintolaan Impressiin! Ravintolassa pääset nauttimaan aidoista aasialaista mauista – buffetissa tarjoillaan raikkaita salaatteja, päivän keittoa, laaja valikoima susheja, kiinalaista ruokaa, Curry-ruokia ja vaikka mitä muuta herkullista. Klo 16 jälkeen tarjoillaan myös à la carte -annoksia. Rakastuitko? Nyt voit myös tilata annokset kotiisi Foodoralla. Tutustu ravintolaan myös Facebookissa!

DIILIÄ MYY

Ravintola Impress
Kaisaniemenkatu 2
00100 Helsinki
Puh: 041 319 4456
Y-tunnus: 2358277-9
www.impressrestaurant.fi