Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Silmänrajausten kestopigmentointi vahvistuskerralla 139€ (arvo 300€)

Estetiikka Mansurow tarjoaa silmärajausten kestopigmentoinnin ja vahvistuskerran, jolla saat luonnollisen ja pysyvän meikin kasvoillesi. Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygieenisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Se on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessasi liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta.

Toimenpidettä voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Pigmentointia ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Silmänrajausten kestopigmentointi tehdään aivan ripsen tyveen tai näyttävämmin kevyellä nosteella ja varjostuksella. Tuote sopii henkilölle joka haluaa syvyyttä silmiin, helpotusta meikkiarkeen sekä pysyvän rajauksen. Lahjakortti sisältää silmänrajauksien kestopigmentoinnin eli ”lash linerin”, joka on luonnollinen rajaus ripsien tyvessä ja rajauksen vahvistuskerran neljän viikon päähän. Uusintakäsittely on tehtävä 2 kk sisällä. Käsittelyn ajankohta sovitaan paikan päällä hoitolassa. Tutustu kosmetologin työnjälkeen ja palveluihin yrityksen nettisivuilla sekä Instagramissa.

Kuvat: Estetiikka Mansurow

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 11.11.2019 asti
  • Varaukset vain Piritalle. Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Huomioithan, että silmänrajausten pigmentointia tehtäessä asiakkaalla ei saa olla ripsienpidennyksiä
  • Uusintakäsittely on tehtävä 2 kk sisällä pigmentoinnista. Käsittelyn ajankohta sovitaan paikan päällä hoitolassa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Piritalle numerosta 045 6067 090 tai sähköpostitse [email protected] Voit myös tehdä varauksen kosmetologin onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ESTETIIKKA MANSUROW

Estetiikka Mansurow on plastiikkakirurgiaan erikoistunut yksityinen sairaala, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, Hansakorttelin Kultatalossa. Toimipisteessä työskentelevät pitkän kokemuksen nimenomaan esteettisestä plastiikkakirurgiasta omaavia erikoislääkäreitä, anestesialääkäreitä sekä kosmetologeja. Sairaalassa on panostettu uusien menetelmien lisäksi erityisesti myös asiakkaiden turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja yksityisyyteen. Halutessasi voit käydä lukemassa Lola Odusogan kokemuksista Estetiikka Mansurowilla. Klikkaa Lolan blogiin tästä. Löydät Estetiikka Mansurowin myös Facebookista.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 8-19
La suljettu
Su suljettu

Normaalihinta perustuu Estetiikka Mansurowin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.1.2019.

DIILIÄ MYY

Estetiikka Mansurow
Aurakatu 12 A, 4 kerros
20100 Turku
Y-tunnus: 2532635-7
www.beauticianturku.com