TARJOUS | Valinnainen kasvohoito intialaisella päähieronnalla | Turku

 • Korkeataajuuskasvohoito ja 30 min intialainen päähieronta 45 € (arvo 118 €)
  – säästä 62 %
 • Kiinteyttävä kasvohoito ja 30 min intialainen päähieronta 59 € (arvo 128 €)
  – säästä 54 %

Ota irtiotto arjesta ja anna itsellesi pieni hemmotteluhetki kasvohoidon ja intialaisen päähieronnan parissa! Studio Hemmat tarjoaa nyt korkeataajuuskasvohoidon tai kiinteyttävän kasvohoidon puolen tunnin intialaisella päähieronnalla alennettuun hintaan. Katso alta hoitojen kuvaukset ja mille ihotyypeille kasvohoitovaihtoehdot sopivat.

Korkeataajuuskasvohoito

Korkeataajuuskasvohoito sopii erityisesti akneen taipuvaiselle, tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä desinfioi tehokkaasti tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä. Kasvohoito aktivoi myös hoidossa käytettyjen ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

Kiinteyttävä kasvohoito

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava kasvohoito pureutuu tehokkaasti iän tuomiin muutoksiin. Ultraäänellä tehostettu superkosteuttava hoito vahvistaa ihoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Tämä hoito takaa hoidossa käytettyjen ihonhoitotuotteiden maksimaalisen hyödyn!

Molemmat kasvohoidot päätetään rentouttavalla intialaisella päähieronnalla. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja se lievittää tehokkaasti hartioiden ja niskan jännitystiloja.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika puhelimitse tai tekstiviestitse numerosta 045 227 7606 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

STUDIO HEMMAT

Studio Hemmatissa voit antaa kehon ja mielen palautua. Hoitolassa sinun ei tarvitse suorittaa ja voit vain olla. Studio Hemmatissa huolehditaan ihostasi, kehostasi ja mielestäsi – kokonaistavaltaisesta hyvinvoinnistasi. Kaikki hoidot ovat sinua ja hyvinvointiasi varten luotuja kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka jättävät lempeän jäljen kehoon, mieleen ja sydämeen. Studio Hemmatissa voit päästää irti, antaa hengityksen tasaantua ja löytää hetken rauhaa arjen keskellä. Studio Hemmat palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin klo 11-19 ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Tutustu hoitolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

Studio Hemmat

DIILIÄ MYY

Studio Hemmat
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku
Puh: 045 227 7606
Y-tunnus: 3159710-2
Yrityksen sivut

Katso kaikki Turun kauneus-kategorian diilit