Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • The Fitness Transform -ohjelma 59€ (arvo 160€)
  – säästä 63%
 • My Fitness Diet -ohjelma 45€ (arvo 120€)
  – säästä 63%
 • My Fitness Body -ohjelma 45€ (arvo 120€)
  – säästä 63%

Haluaisitko omaksua aktiivisemman ja terveellisemmän elämäntavan? Onko tavoitteenasi painonpudotus tai kiinteytyminen? Genefit on luonut kolme kokonaisvaltaista Fitness-ohjelmaa, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi!

The Fitness Transform -ohjelma on erittäin tehokas ja kokonaisvaltainen 30 vuorokauden personal training -ohjelma, joka perustuu kaikkein uusimpaan nutrigeneettiseen tietoon ja tutkimuksiin. Tämän sinulle suunnitellun henkilökohtaisen personal training -ohjelman avulla tulet löytämään ratkaisut erilaisiin terveydellisiin ongelmiin, saavuttamaan ihannepainosi, parantamaan lihaskuntoasi, saamaan lisää energiaa arkeesi ja nostamaan terveytesi sekä hyvinvointisi aivan uudelle tasolle! Tutustu ohjelman koko sisältöön täällä.

My Fitness Diet – ruokavalio- ja ravitsemusohjelma menee asteen pidemmälle perinteisistä painonpudotusohjelmista. Se on täydellisesti optimoitu sinun kehosi ja tavoitteidesi mukaan huomioiden kaikki henkilökohtaiset tekijät ja taaten uskomattomat tulokset! Tämä kokonaisvaltainen ruokavalio- ja ravitsemusohjelma tehostaa aineenvaihduntaasi, kiinteyttää kehoasi, parantaa suolistosi mikrobitasapainoa, auttaa ruoansulatusongelmiin, parantaa vastustuskykyäsi sekä maksimoi vatsasi ja suolistosi hyvinvoinnin tuoden lisää energiaa arkeen! Tutustu ohjelman koko sisältöön täällä.

My Fitness Body -ohjelma on erittäin tehokas 30 vuorokauden treeni- ja hyvinvointiohjelma, joka on optimoitu oman kehosi, terveydentilasi ja tarpeidesi mukaan. Tämä henkilökohtainen ohjelma auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, maksimoimaan energiatasosi, muokkaamaan kehoasi, pudottamaan painoasi, saavuttamaan täydellisen kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen kehossasi niin ulkoisesti kuin sisäisesti sekä nostamaan terveytesi ja hyvinvointisi aivan uudelle tasolle! Tutustu ohjelman koko sisältöön täällä.

Kaikki ohjelmat sisältävät:
– kattavan terveystarkastuksen ja biokemialliset testit
– yksilöllisen treeni- ja liikuntaohjelman ja/tai ravitsemus- ja ruokavalio-ohjelman
– terveys- ja hyvinvointiohjelman, joka sisältää tietoa omista terveysriskeistä ja terveyden boostaamisesta juuri sinulle sopivilla luontaistuotteilla
– henkilökohtaiset lisäravinnesuositukset ja alennuskoodin verkkokauppaan
– oman valmentajan ja pääsyn ohjelman someryhmään

Saavuthan ajoissa paikalle tutkimuspäivänä. 1–3 arkipäivän kuluessa tutkimuksesta saat yhteenvedon tuloksistasi sekä sinulle laaditun henkilökohtaisen ohjelman joko PDF-tiedostona sähköpostiin tai postitse kotiin. Halutessasi tutkimus voidaan suorittaa myös etänä, jolloin testit lähetetään kotiisi.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti on voimassa kaikissa Genefitin toimipisteissä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa terveystarkastus numerosta 040 324 8017, osoitteesta [email protected] tai Genefitin kotisivuilta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Genefitin toimipisteessä

GENEFIT

Genefit on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut yritys, jonka palvelut ja tuotteet perustuvat tutkittuun tieteeseen ja nutrigeneettiseen yksilöllisyyteen – eivät yleistykseen. Genefitillä ymmärretään, että jokainen ihminen on erilainen ja jokainen keho toimii hieman eri tavoin esimerkiksi perimästä ja elämäntavoista riippuen. Yrityksen tavoitteena on auttaa jokaista asiakasta omaksumaan elämäntapa, joka tukee juuri hänen biokemiallista yksilöllisyyttään sekä tarjota tukea tämän kokonaisvaltaisen elämänmuutoksen sisällyttämiseksi vaivattomasti jokapäiväiseen elämään. Löydät Genefitin myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Genefitin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 16.9.2019.

DIILIÄ MYY

Genefit
Puh: 040 324 8017
Email: [email protected]
Y-tunnus: 2959357-5
www.genefit.net

Toimipaikat:

Luna House
Mannerheimintie 12 B, 5. & 6.krs
00100 Helsinki

Life Science Centre
Keilaranta 16, 4. krs
02150 Espoo

Aviabulevardi
Karhumäentie 3, 4. krs
01530 Vantaa

Citykulma
Yliopistonkatu 31, 3. krs
20100 Turku

Finlayson
Finlaysoninkuja 9, 4.krs
33210 Tampere