Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 3 kk kielikurssi verkossa + 1 kk lisäkurssi 19€ (arvo 140€)
 • 6 kk kielikurssi verkossa + 3 kk lisäkurssi 25€ (arvo 260€)
 • 12 kk kielikurssi verkossa + 3 kk lisäkurssi 39€ (arvo 480€)
 • 24 kk kielikurssi verkossa + 6 kk lisäkurssi 49€ (arvo 900€)

Captain Language on nuorille suunnattu kielikurssi verkossa. Valittavana olevat kielet ovat englanti, saksa, ranska, espanja ja hollanti. Voit opiskella haluamaasi kieltä 3, 6, 12 tai 24 kuukautta. Jokainen kurssivaihtoehto sisältää myös lisäkurssin, jonka voi itse käyttää toisen kielen opiskeluun tai vaikka antaa lahjaksi. Kaikkiin Captain Language -kieliverkkokursseihin kuuluu mm. sanasto-, luetunymmärtämis- ja kielioppiharjoituksia. Huomioithan, että opiskelu tapahtuu englanniksi.

Kielikurssi alkaa tasotestillä, jonka jälkeen sinut ohjataan oman tasosi mukaiselle kurssille. Kurssin lopussa suoritat lopputestin, josta pystyt näkemään edistymisesi kielen opiskelussa. Lopuksi saat kurssista todistuksen, josta käy ilmi kurssin kesto, verkkokurssin parissa vietetty aika sekä kielen opiskelussa saavutettu taso. Englannin kielen kursseilla on neljä eri tasoa; aloittelijat, perustason osaajat, keskitason osaajat sekä edistyneet. Muiden kielten kursseilla on suositeltavaa osata jo hieman kielen perusteita.

Tasotestin jälkeen sinulla on pääsy verkkoluennoille, joita on tarjolla erittäin laaja valikoima. Verkkoluennoilla opit käyttämään kieltä lukuisissa tosielämän tilanteissa, kuten kertomaan ajan, esittelemään itsesi, keskustelemaan muiden kanssa ja tekemään varauksen hotelliin ja tilauksia ravintolassa. Yksi luento kestää noin 35–45 minuuttia.

Kurssin voi suorittaa PC:llä ja Macillä. Mobiilille on saatavilla kevytversio ilman mediasisältöä, sillä se ei tarvitse Flash Playeriä. Jos haluat lisätä kielikursseja Android-sovellukseen älypuhelimille tai tableteille, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen  [email protected], niin saat sovelluksen ehdot ja käyttöohjeet sähköpostiisi.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 10.9.2019 asti
 • Aktivoiduilla kursseilla ei ole peruutusoikeutta
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Lahjakortin lunastus:
  1. Mene sivuille www.captain-language.com/shopping.
  2. Syötä koodi sille valittuun kenttään
  3. Valitse haluamasi kieli ja kurssin pituus, paina “next”
  4. Täytä vaaditut kentät
  5. Vahvista tilauksesi rastittamalla ruutu “I have read and accept the General Sales Agreement”
 • Lisäkurssit aktivoidaan seuraavasti: kun olet lunastanut alkuperäisen koodin, voit lunastaa lisäkurssin lisäämällä Offerilla-lahjakorttisi koodin loppuun sanan /CAPTAIN. Esim. jos lahjakortin koodi on 1234, on aktivointikoodi 1234/CAPTAIN
 • Kielikurssin aktivoimiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä englanniks sähköpostitse [email protected]
 • Yleisissä kurssiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä englanniksi sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

CAPTAIN LANGUAGE

Captain Language on ranskalainen yritys, joka järjestää monipuolista kieliopetusta verkossa.

DIILIÄ MYY

Captain Language
www.captain-language.com