TARJOUS | Energeettinen etähoitovalmennus tai teemahoidot vain | -72 %

  • Energeettinen etähoitovalmennus, Voi hyvin nyt!- tai Suhdekenttä kuntoon nyt!- teemahoito 25 € (arvo 90 €)

Hoidot toteutetaan etähoitovalmennuksena puhelimitse. Voit valita haluamasi valmennuksen kolmesta vaihtoehdosta.

Voi hyvin NYT! -teemahoito:

Ajatukset ovat liikkeellä olevaa energiaa. Ajatus päämäärästä pitää tulla ensin, haluatpa sitten kohottaa kuntoasi, kehittää terveemmän mielen tai parantaa itseäsi jostakin sairaudesta. Energeettinen hoito nopeuttaa negatiivisten ajatusmallien purkamista ja tuloksiin pääsemistä merkittävästi. Ajatusten alkuperä saattaa olla jonkun toisen, läheisen ihmisen tai ympäristön aiheuttama ajatusmalli, eikä ainoasaan vain itsesi tuottama. Energeettinen hoito antaa nopeasti tuloksia tunteisiin ja ajatuksiin negatiivisesti vaikuttavien alitajuisten energiatukkeumien purkamisessa.

Energeettinen hoitovalmennus:
Elämänkokemus ja terveydentila muotoutuvat kokonaisvaltaisten energiataajuuksien mukaan. Tunteiden ja ajatusten sisältö vaikuttaa suoraan ja välittömästi biokemialliseen rakenteeseesi. Tämän vuoksi on suositeltavaa ylläpitää tasapainoa ja rauhaa elämässä. Energeettisellä hoidolla tehdään tilaa hyvinvoinnille samalla, kun stressaavat ja ahdistavat ajatukset työntyvät sivummalle. Energiatietoisuutta työstävä hoito tehdään etähoitona, ja se onnistuu helposti puhelimitse ja kotoa käsin. Hoidon alkuun sekä loppuun kuuluu valmennusosio, jossa saat esiin nousseihin asioihin valmennusta ja ohjeita. Lopuksi energiavirrasta poimitaan voimalause, jonka avulla voit ylläpitää hoidon aikana avattua tilaa omassa kentässäsi.

Suhdekenttä kuntoon NYT! -teemahoito:
Tavoitteena on saada aikaan rakentavaa kehitystä, kun alitajunnan laajasta verkostosta vähenevät negatiiviset ajatukset, pettymyksen tunteet ja kasaantuneet ongelmat. Suhdekentän hoidossa vaikutetaan energeettisen hoidon avulla rakkauselämäsi koukeroihin, missä ns. Suhdekentästä puretaan matalia energiavärähteitä pois. Teemahoito kestää 45 minuuttia, ja sopii kaikille suhdestatuksesta riippumatta. Voit myös halutessasi ostaa 2 lahjakorttia ja tulla hoitoon puolisosi kanssa. Ennen käyntiä voit tutustua sinulle sopivimpaan teemaan tästä.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaolon päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h aikaisemmin
  • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 322 3030 ja mainitse Offerilla-lahjakortti
  • Kerro lahjakortin koodi energiaterapeutille

ENERGIATERAPEUTTI SARI ROUHENTO

Sari Rouhento on Yhdysvalloissa kouluttautunut energiaterapeutti. Pitkän uransa aikana hän on tehnyt tuhansia hoitoja kansainvälisesti. Sari on kehittänyt energeettisen hoitomuodon ammattitaitonsa ja kansainvälisen kokemuksensa myötä. Hoitotilat löytyvät Tampereen keskustasta Näsilinnankadulta.

DIILIÄ MYY

Energiaterapeutti Sari Rouhento
Näsilinnankatu 25 B, 3.krs
33200 Tampere
Puh: 044 322 3030
Y-tunnus: 2563395-5
sarifin.fi

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.