Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS | XTRA FACELIFT – veitsetön kasvojen kohotus | Tampere

 • XTRA FACELIFT – veitsetön kasvojen kohotus silmänympärysalueelle tai kasvojen alaosalle 95 € (arvo 180 €)
  – säästä 47%
 • XTRA FACELIFT – veitsetön kasvojen kohotus silmänympärysalueelle ja kasvojen alaosalle 179 € (arvo 360 €)
  – säästä 50%

Saavuta nuorekkaampi ja raikkaampi ilme veitsettömällä kasvojen kohotuksella! XTRA FACELIFT on tehokas ja turvallinen pistoshoito, joka kohottaa kasvojen ilmettä välittömästi! Hoito voidaan tehdä joko silmänympärysalueelle tai kasvojen alaosalle eli leukalinjalle. XTRA FACELIFT -mesoterapiacocktail sisältää 10-prosenttista argireliinia, joka vähentää miimisten lihasten liika-aktivisuutta. Cocktail sisältää myös 0,4-prosenttista hyaluronihappoa, hydrolysoitua kollageenia sekä kolme peptidiä, jotka kosteuttavat, uudistavat ja rauhoittavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista. Kasvojen kohotuksen lopputulos muistuttaa botoxin vaikutusta: kasvosi rentoutuvat ja miimiset rypyt pienenevät. Mesoterapiacocktail injektoidaan ihoon ohuella neulalla, minkä jäljet häviävät noin kolmen päivän kuluttua. Lopputulos on nähtävissä noin viikon kuluttua toimenpiteestä. Mikäli sinua mietityttää, sopiiko hoito sinun tarpeisiisi, voit ottaa Helenaan yhteyttä puhelimitse ennen lahjakortin ostoa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Helenalle numerosta 040 747 4934 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneussalongissa

STUDIO EXCLUSIVE

Studio Exclusive tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Rautatienkadulla. Kauneussalongin palveluihin kuuluvat kasvohoidot, kynsihoidot, ripsienpidennykset, microblading, kestopigmentoinnit, sokeroinnit ja täyttöhoidot hyaluronihapolla. Kauneussalongissa hoidetaan myös couperosaa ThermaVein®-laitteella. Muun muassa ThermaVein-hoidot ja kestopigmentoinnit suorittaa Helena Suominen, joka on Permanent Make Up Specialist, PMU International Trainer, PMU Kongress Speaker and Judge ja ThermaVein-sertifioitu spesialisti (Newlands Medical Centre, UK). Tutustu Studio Exclusiven työnäytteisiin heidän Facebookissaan.

DIILIÄ MYY

Studio Exclusive
Rautatienkatu 26
33100 Tampere
Puh: 040 747 4934
Yrityksen sivut

Katso tästä myös muut Tampereen kauneusdiilit