TARJOUS | Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™| Helsinki & Tampere

 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 1 lippu Helsinkiin 4-5.2.2023  197 € (arvo 497 €)
  – säästä 60 %
 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 2 lippua Helsinkiin 4-5.2.2023  297 € (arvo 994 €)
  – säästä 70 %
 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 1 lippu Tampereelle 1-2.4.2023  197 € (arvo 497 €)
  – säästä 60 %
 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 2 lippua Tampereelle 1-2.4.2023  297 € (arvo 994 €)
  –säästä 70 %
 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 1 lippu Helsinkiin 27-28.5.2023  197 € (arvo 497 €)
  – säästä 60 %
 • Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ 2 lippua Helsinkiin 27-28.5.2023  297 € (arvo 994 €)
  – säästä 70 %
 • Avoin lippu (voimassa 12 kuukautta) 197 € (arvo 497 €)
  – säästä 60 %

Ahdistavatko talousasiat? Tuntuuko taloudellinen tasa-paino olevan hukassa? Onko velkaa kertynyt? Mikäli vastasit kyllä, on Varapuun Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™ juuri sinua varten. Päihitä taloudelliset haasteesi, hävitä rahastressi ja ohjaa taloutesi oikealle polulle!

Rahaongelmia ei voi hoitaa rahalla, vaan rahataidoilla. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa muutetaan suhtautumista rahaan ja opitaan suunnittelemaan omaa taloutta. Nykyinen taloudellinen tilanteemme on seurausta kokemuksistamme ja lapsuudessa opituista rahankäyttötavoista. Näiden oppien perusteella olemme käyttäneet rahaa itse, tehneet taloudellisia valintoja ja päätyneet nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Viikonlopun mittaisen valmennuksen aikana opit uuden tavan ajatella ja käsitellä rahaa – nämä tiedot, taidot ja kantavat sinua loppuelämäsi ajan. Varapuu ei koskaan suosittele tai myy sinulle mitään sijoitusinstrumentteja vaan on täysin sitoutumaton. Opit sellaisia strategioita, jotka on todistetusti osoitettu toimivaksi suurella joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästötilille, teet ensimmäisen sijoituksesi tai ostat sijoitusasunnon. Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen.

Tervetuloa kokemaan kaksi päivää muuttaa koko loppuelämäsi!

Lue lisää valmennuksesta täältä

EHDOT

 • Voit ostaa 1 tai 2 lipun paketin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Lisää diili ostoskoriin ja maksa ostos
 • Lahjakortti toimii lippuna tapahtumaan
 • Voit ostaa myös avoimen lipun joka on voimassa tuleviin tapahtumiin 12 kuukauden ajan. Ilmoita tästä osoitteeseen [email protected]

VARAPUU

Mikko Sjögren on sijoittaja, puhuja, valmentaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja, jolta löytyy valmennuskokemusta yli 15 vuoden ajalta. Sjögren on kokenut asuntosijoittaja ja erilaiset sijoitusinstrumentit ovat tulleet tutuiksi vuosien aikana. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Varapuu on täysin puolueeton valmennusyhtiö jonka neuvojen avulla sinun ei tarvitse olla pelkkien sijoitusneuvojien vinkkien varassa. Vältä aloittavan sijoittajan virheet Varapuun avulla!

DIILIÄ MYY

Varapuu Oy
Y-tunnus: 3218954-9
Asiakaspalvelu: 020 7353420
[email protected]
Yrityksen sivut
Katso kaikki verkkokurssit