VIIKON ILMAISET TREENIT HALUAMASSASI ELIXIA-KESKUKSESSA

Treenaa valitsemassasi ELIXIA-liikuntakeskuksessa viikon ajan veloituksetta ja ilman sitoumuksia! Saat valitsemastasi liikuntakeskuksesta väliaikaisen treenikortin, jolla pääset kuntoilemaan näyttäessäsi korttia salin vastaanotossa. Huomioithan, että kortteja on osaan keskuksista rajoitetusti.

ELIXIA tarjoaa eniten liikuntakeskuksia sekä laajimman ja uusimman treenivalikoiman Suomessa! ELIXIAlla on eniten liikuntakeskuksia Pohjoismaissa ja markkinoiden laajin valikoima ryhmäliikuntatunteja, joista löydät varmasti itsellesi sopivat tunnit. Löydät kaikkien ELIXIA-kuntokeskusten sijainnit ELIXIAn kotisivuilta.

NÄIN SAAT ILMAISEN TREENIVIIKON:

1. Klikkaa ”JÄTÄ YHTEYSTIETOSI”-nappia
2. Valitse haluamasi kuntokeskus
2. Täytä yhteystietosi lomakkeeseen
3. Klikkaa ”TILAA TREENIKORTTI”

Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jota näyttämällä pääset lunastamaan treenikorttisi valitsemastasi ELIXIA-kuntokeskuksesta.

EHDOT

  • Treenikortti on lunastettava 31.3.2019 mennessä, jolloin ensimmäinen treenipäivä on viimeistään 31.3.2019
  • Treeniviikko alkaa lunastuspäivästä
  • Treenikortti on voimassa valitsemassasi ELIXIA-keskuksessa ja oikeuttaa kuntosalin käyttöön sekä ryhmäliikuntunteihin
  • Ei varausoikeutta ryhmäliikuntatunneille, pääsy tunneille kun tilaa löytyy
  • Voit lunastaa treenikortin näyttämällä vahvistusviestiä valitsemassasi ELIXIA-keskuksessa

LIIKUNTAKESKUS ELIXIA

Liikuntakeskus ELIXIA on Pohjoismaiden johtava kuntosaliketju, jonka missiona on tehdä töitä sen eteen, että pohjoismaalaiset olisivat terveempiä ja onnellisempia. ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, Personal Trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Elixia pyrkii myös auttamaan jäseniään harjoittelemaan keskusten ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. ELIXIA on aktiivisessa roolissa markkinoilla innovaatioiden kehittäjänä ja yritys lanseeraa jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi. Tutustu Elixiaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Elixia

ELIXIA
Puh: 010 309 9200
Y-tunnus: 0459885-5
www.elixia.fi