TARJOUS | ThermaVein-termokoagulaatio – eroon couperosasta ja ruusufinnistä | Tampere

  • Thermavein-Termokoagulaatio 200 € (arvo 500 €)

Kärsitkö couperosasta tai ruusufinnistä? Onko sinulla laajentuneita hiussuonia tai läiskinä esiintyvää punoitusta? Näitä kaikkia voidaan hoitaa menestyksekkäästi ja kivuttomasti ThermaVein-termokoagulaatiolla. ThermaVein®-laite poistaa hiusverisuonia kasvoilta, kaulalta ja dekolteelta pysyvästi ja ilman ihon vahingoittumista tai sivuvaikutuksia. Laite hyödyntää ultralyhyitä (4 MHz) aaltoja, jotka lämmittävät ihokudosta vähitellen. Tämä mahdollistaa tehokkaan täsmähoidon ilman ihon palamista, arpeutumista tai hyperpigmentaatiota.

Ihoon ei jää toimenpiteen jälkeen vaurioita tai muita jälkiä, joten toipumisaikaa ei tarvita. Termokoagulaation tulokset ovat erinomaisia, koska hoitokertoja tarvitaan vain yksi per käsiteltävä alue. Yksi hoitokerta kestää tavallisesti 15–20 minuuttia. Tulokset ovat nähtävissä heti, mutta lopullinen hiussuonten hajoaminen tapahtuu 1–2 kuukauden kuluttua toimenpiteestä. Termokoagulaatio poistaa näkyvät suonet pysyvästi, eivätkä ne palaa enää takaisin.

Katso video termokoagulaatiosta Studio Exclusiven Facebookista.

Termakoagulaatiolla voidaan hoitaa:
– punaisia hiussuonia
– couperosaa
– kirsikka- ja hämähäkkiluomia

Seuraavat tekijät estävät termakoagulaation:
– raskaus
– epilepsia
– sydämentahdistin
– kemoterapia
– keinorusketus

Ennen termakoagulaatiota asiakkan täytyy tulla ilmaiseen konsultaatioon ja kuukauden kuluttua toimenpiteestä kontrolliin.

kuvat: Studio Exclusive

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. – Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa ensin aika ilmaiseen konsultaatioon Helenalle numerosta 040 747 4934. Konsultaatiossa kartoitetaan hoidon sopivuus asiakkaalle. Mikäli hoito sopii sinulle, voit ostaa lahjakortin ja varata ajan itse toimenpiteeseen. Kuukauden kuluttua toimenpiteestä on jälkikontrolli, jossa käydään läpi hoidon tulokset
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneussalongissa

STUDIO EXCLUSIVE

Studio Exclusive tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Rautatienkadulla. Kauneussalongin palveluihin kuuluvat kasvohoidot, kynsihoidot, ripsienpidennykset, microblading, kestopigmentoinnit, sokeroinnit ja täyttöhoidot hyaluronihapolla. Kauneussalongissa hoidetaan myös couperosaa ThermaVein®-laitteella. Muun muassa ThermaVein-hoidot ja kestopigmentoinnit suorittaa Helena Suominen, joka on Permanent Make Up Specialist, PMU International Trainer, PMU Kongress Speaker and Judge ja ThermaVein-sertifioitu spesialisti (Newlands Medical Centre, UK). Tutustu Studio Exclusiven työnäytteisiin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Studio Exclusive
Rautatienkatu 26
33100 Tampere
Puh: 040 747 4934
Yrityksen sivut

Katso myös muita Kauneus-kategorian diilejä