Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 h kotisiivous 29€ (arvo 43,90€)
  – säästä 34%
 • 2 h kotisiivous 58€ (arvo 87,80€)
  – säästä 34%
 • 3 h kotisiivous 87€ (arvo 131,70€)
  – säästä 34%

HygiSafe on siivousalan edelläkävijäyritys, joka tarjoaa asiakkaille uuden ja ekologisen vaihtoehdon siivoukseen. HygiSafe tarjoaa nyt täysin kemikaalittoman 1-3 h kotisiivouksen edulliseen hintaan! Yritys on nostanut siivouspalvelualan täysin uudelle tasolle ja säästää terveyttä, luontoa, vettä, aikaa sekä rahaa. Täysin kemikaaliton siivous parantaa sisäilman laatua, puhdistaa tehokkaasti, irrottaa pinttyneimmätkin liat, puhdistaa verhoilut eikä kuluta pintoja. Siivousyrityksen palvelut on kehitetty niin, että asiakkaiden käytössä ovat aina alan parhaimmat tekijät, tehokkaimmat välineet ja innovatiivisimmat ratkaisut. Tästä kotisiivous ei helpommaksi muutu, sillä imurointi tehdään asiakkaan omalla imurilla ja kaikki muut siivousvälineet tuo siivouspalvelu. HygiSafe välittää niin asiakkaidensa kuin työntekijöidensä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista! Alla HygiSafen asiakkaiden palautteita kotisiivouksesta.

“Hyvät ja tehokkaat laitteet ammattilaisten osaavissa käsissä saivat aikaan mahtavan lopputuloksen: meidän kotimme ikkunat loistavat kirkkaimpina kuin koskaan! Se saa hymyn kasvoille! Kiitos!”
— MARJAANA & JUKKA

“Erittäin tehokasta, ekologista puhdistusta! Iso plussa kemikaalittomuudesta sekä tuoksuttomuudesta, hyvä valinta allergia- ja astmatalouteen. Voin hyvin mielin suositella HygiSafen siivouspalveluita”
— IINA VIRKKI

““Huikeaa jälkeä vaivattoman näköisesti. Plussaa kemikaalittomuudesta ja ekologisuudesta. Palvelu 10+, hyvin miellyttävä kokemus ja asiantuntevaa palvelua. Aivan ihanasti otettiin huomioon vilkas taapero. Kiitos!”
— NIINA NANNA KIVIMAA


Kuva: Hygisafe

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
 • HygiSafe veloittaa 9€ käyntimaksun palvelualueella. Palvelualueen ulkopuolella veloitetaan ennalta sovitut matkakulut
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika ma-la klo 7–19 välillä numerosta 044 244 1390 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio siivoojalle

HYGISAFE

Tampereen HygiSafe on perinteisiä malleja rikkova siivouspalvelu, missä puhtaus on muutakin kuin järjestelty koti. HygiSafen siivouspalvelu on asiakkaille kokonaisvaltainen kokemus, jonka lopputuloksen pystyy myös todella tuntemaan. HygiSafe tarjoaa asiakkaille korkealaatuisia siivouspalveluita. HygiSafe tarjoaa aina asiakkaiden käyttöön alan parhaimmat tekijät, tehokkaimmat välineet ja innovatiivisimmat ratkaisut. HygiSafe on siivousalan edelläkävijäyritys, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakkaille uusi, ekologinen vaihtoehto siivoukseen. HygiSafen siivouspalvelun asiakkaana et tarvitse muita siivousvälineitä kotiisi kuin imurin. Siivouksen ammattilaiset tuovat omat, alan parhaat välineet mukanaan, joilla puhdistuu pinnat kuin pinnat, kokonaisvaltaisesti. HygiSafen siivouspalvelu on täysin kemikaaliton ja soveltuu loistavasti allergikoille ja kemikaaliherkille. HygiSafe markkinoiden tehokkaimpia siivousalan välineitä, jotka takaavat palvelumme tason. HygiSafen siivouspalvelu parantaa sisäilmaa, koska pintoihin ei jää jäämiä voimakkaista kemikaaleista, mikä osaltaan edistää terveyttä ja tuo kotiisi viihtyvyyttä. HygiSafe on sitoutunut sinun ja perheesi hyvinvoinnin edistämiseen. Löydät HygiSafen myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

HygiSafe
Tampere
Puh: 044 244 1390
Y-tunnus: 2827873-3
www.hygisafe.fi