Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Kulmien kestopigmentointi 139€ (arvo 250€)
  – säästä 44%
 • Huulien kestopigmentointi 139€ (arvo 350€)
  – säästä 60%
 • Yläluomien kestopigmentointirajaukset luomivärillä tai ilman 139€ (arvo 250€)
  – säästä 44%

Tervetuloa kestopigmentointiin Studio Exclusiveen alan ammattilaiselle Helena Suomiselle! Studio Exlusive käyttää kaikissa kestopigmentoinneissa puhtaita synteettisesti valmistettuja mineraalipigmenttejä. Kestopigmentoinnissa ensimmäinen kerta on pohjatyötä ja seuraava kerta on värin vahvistuskerta, joka tulisi toteuttaa noin 6–10 viikon jälkeen ensimmäisestä käsittelykerrasta. Vahvistuskerta on oleellinen osa pigmentointia, jotta pigmentoinnista saadaan kauniit ja kestävät. Vahvistuskerrasta voi sopia Helenan kanssa paikan päällä kauneussalongissa.

Kulmien kestopigmentointi tehdään Stardust tekniikalla, kuten puuterilla meikatut kulmat ja pehmeällä ombre-efektillä (liukuvasti vaaleasta tummempaan). Kulmakarvojen pigmentointi aloitetaan analysoimalla kasvojen piirteitä. Kulmien suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja koko persoonallisuus. Hoidossa suunnitellaan yhdessä Helenan kanssa juuri sinulle sopiva kulmien muoto ja tarvittaessa kartoitetaan mahdollisuus nuorentaa kasvot.

Huulien kestopigmentointi toteutetaan eri tekniikoilla, joista valitaan juuri Sinulle sopiva tekniikka.

Yläluomien kestopigmentointirajauksissa tehdään joko ripsirajaus tai luomirajaus. Tämän viimeisen voi saada joko luomivärin kanssa tai ilman. Paikan päällä katsotaan, mikä Sinun luomiisi sopii parhaiten. Rajaus ripsien juurella korostaa silmien kaunista muotoa ja saa ripset näyttämään tuuheammilta. Kestopigmentoitu luomiväri toteutetaan luomelle häivyttämällä väriä juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2kk ostohetkestä
 • Huom! Pigmentoinnin vahvistuskerta ei sisälly hintaan
 • Jos sinulla on vanhat kestopigmentoinnit entuudestaan, konsultoi ensin Helenalta, kuinka edetään ennen lahjakortin ostoa
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Helenalle numerosta 040 747 4934 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneussalongissa

STUDIO EXCLUSIVE

Studio Exclusive tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Rautatienkadulla. Kauneussalongin palveluihin kuuluvat kasvohoidot, kynsihoidot, ripsienpidennykset, microblading, kestopigmentoinnit, sokeroinnit ja täyttöhoidot hyaluronihapolla. Kauneussalongissa hoidetaan myös couperosaa ja ruusufinniä ThermaVein®-laitteella. Muun muassa ThermaVein-hoidot ja kestopigmentoinnit suorittaa Helena Suominen, joka on Permanent Make Up Specialist, PMU International Trainer, PMU Kongress Speaker and Judge ja ThermaVein-sertifioitu spesialisti (Newlands Medical Centre, UK). Tutustu Studio Exclusiven työnäytteisiin heidän Facebookissaan.

Normaalihinta perustuu Studio Exclusive kauneussalongin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 5.9.2019.

DIILIÄ MYY

Studio Exclusive
Rautatienkatu 26
33100 Tampere
Puh: 040 747 4934
www.beautystex.com