Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • SuomiEKO – auton ulko- ja sisäpesu 15€ (arvo 30€)

SuomiEKOpesuun on valittu tietenkin pitkänlinjan kestosuosikki, kotimainen mahtava markkinointipropagandan osaaja Korrek. Nyt on kuitenkin jo jotain edes hieman järkevää löytynyt tähänkin valikoimaan. EKO-sarja on ilmeisesti melko hyvin biohajoava, joten on jotenkin saaneet näille joutsenmerkitkin, isosti plussaa!

Tässä käsittelyssä autoa preppailen likaisimmilta alueilta Korrek EKO Tehopesulla suihkutellen kivasti kiitos nam. Ympäristöystävällisempi, käyttövalmis kasviöljypohjainen liuotinpesuaine tehköön työtään hetken.

Antaa liuotuksen jäädä muhimaan kun päälle ammutaan vaahdottimella Korrek EKO Pesuaine, joka jostain syystä on tehty matalavaahtoiseksi. Ilmeisesti on huomattu että eihän se vaahtoutumista aiheuttava lisäaine puhdistakkaan sitä autoa sen paremmin. Tässä on ilmeisesti luotettu tuon eco brändäyksen myyvän tuotetta eikä vaahdon määrän, niin kuin perinteisesti.

Noh, huuhtelua jotta saadaan enimmät mössöt pois pinnasta ja päästään kintaalla hipelöimään helmankin alta.

Kintaalla voidaan pintaa hipelöidä joko tällä samalla pesuaineella tai jos on pintaa aijemmin hoidettu asianmukaisesti, voidaan käyttää Korrek EKO Autopesua, jolla saadaan hieman vahaa taas suojaamaan pintaa ja jatkamaan edellisen käsittelyn kestoa.

Tuulilasin ja ikkunoiden viimeistelyyn täytyy valita kotimainen avainlipputuote. Tähän tarkoitukseen on kehitetty yhteistyössä Allergia -ja Astmaliiton kanssa hajusteeton ja väriaineetton Kiilto Airi ikkuna. Tämä nopeasti biohajoava Käyttövalmis Kiilto Airi Ikkunapuhdistaja saattakoon ikkunat, peilit ja muut lasipinnat täydellisen puhtaiksi helposti: minun tarvitsee vain suihkuttaa, pyyhkiä ja kuivata pinnat, ja saat kirkkaan puhtaan tuloksen.

Teksti: Tampere Detailing

SuomiEKO – auton ulko- ja sisäpesu sisältää seuraavat toimenpiteet:
– vanteiden liuotus
– maalipinnan liuotus
– esipesuvaahdotus
– huuhtelu
– sisätilan mattojen pesu
– detailing käsinpesu mikrokuitukintaalla ja pesuvahalla
– ovenvälien ja luukkujen välien pesu
– huuhtelu
– raudan- ja pienpoisto
– huuhtelu
– kuivaus pehmeällä mikrokuitupyyhkeellä
– ovien- ja luukkujen välien suojaus
– ulkoisten muovien ja kumien käsittely suoja-aineilla
– renkaiden kiillotus
– ikkunoiden pyyhintä

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 134 0802 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

TAMPERE DETAILING

Yhden hengen ja yhteistyökumppanien toimintaa hyvän asiakaskokemuksen puolesta! Tampere Detailing tarjoaa ajoneuvojen detaljointi- ja suojauspalveluja Tampereen Kaukajärvellä. Tampere Detailingin takaa löytyy 29-vuotias 4-henkisen perheen isä Jani, joka on lähtenyt rakentamaan vanhasta harrastuksesta tulonlähdettä: ”Detailingissa pääsen toteuttamaan sellaista taiteellista ja perfektionistista puoltani, jossain, missä näen työn tuloksen ja siitä on muillekin hyötyä. Käytän tiloja myös maalailuun ja muihin käsitöihin. Käsillä itse tekeminen on minulle luontevaa ja olenkin työurani tehnyt asennus-, huolto- ja kokoonpanotöissä hydrauliikaan ja pneumatiikan parissa sekä monissa muissa tehtävissä. Toimin myös alalla suunittelijana, ennen kuin muutin Kuopiosta tänne Tampereelle 2018.”

Toimitila on Kaukajärven Talliosakkeella aivan Kangasalantien vieressä, uimarannan kohdalla. Etran risteyksestä nähden takimmainen halli nosto-ovi numero 35. Viereiset Skanskan nosturit näkyvät pitkälle. Löydät Tampere Detailingin myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Tampere Detailingin 6.5.2019 asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 6.5.2019.

DIILIÄ MYY

Tampere Detailing
Hyllilänkatu 1 B 35
33730 Tampere
Puh: 045 134 0802
Y-tunnus: 2485076-3
www.tamperedetailing.com