Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1× urheiluhieronta, 45 min 19€ (arvo 35€)
  – säästä 46%!
 • 3× urheiluhieronta, 45 min 49€ (arvo 94€)
  – säästä 46%!

Hieronta on loistava tapa avata lihasjumeja, palautua urheilusuorituksesta tai pitkästä työputkesta sekä ylläpitää lihasten ja nivelten liikkuvuutta. Hieronnan avulla voit ylläpitää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Koulutettu Urheiluhieroja Silja Rautanen tarjoaa nyt 1 ja 3 kerran urheiluhieronnan. Urheiluhieronta kattaa koko kropan päästä varpaisiin. On tärkeää muistaa huolehtia selän lisäksi myös ylä- ja alaraajoista sekä vatsa- ja rintalihaksista.

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta etenkin voimakkuudeltaan ja otteiltaan, jotka ovat lihasta muokkaavia ja venyttäviä. Kuten klassisessa hieronnassa, myös urheiluhieronnassa tarkoitus on tehostaa kehon aineenvaihduntaa ja siten poistaa kuona-aineita. Urheiluhierontaa voidaan pitää tärkenänä osana lihashuoltoa, sillä hieronta rentouttaa lihaksia, joka myös edesauttaa niiden kehittymistä. Säännöllinen hieronta auttaa ennaltaehkäisemään esimerkiksi revähdyksiä ja muita rasitusvammoja.

Kuvat: Koulutettu Hieroja Silja Rautanen

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä ja on käytettävissä ma-pe ajanvarauksen mukaan.
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika 045 204 0578 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalle

KOULUTETTU URHEILUHIEROJA SILJA RAUTANEN

Silja Rautanen on valmistunut hierojaksi kesällä 2016, jonka lisäksi hän tekee töitä lähihoitajana ja on pian valmistumassa perustason ensihoitajaksi. Liikunta, terveellinen ruoka ja hyvinvointi ovat Siljalle hyvin tärkeitä, ja työssään hän haluaa kannustaa muitakin panostamaan näihin osa-alueisiin. Hieronnan lisäksi palveluvalikoimasta löytyy myös kinesioteippaukset sekä kotikäynnit sopimuksen mukaan. Silja antaa mielellään erilaisia kotihoito-ohjeita ja neuvoja liikunnan lisäämiseen arjessa tai sen laadun parantamiseen. Löydät Koulutettu Urheiluhieroja Silja Rautasen myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Koulutettu Urheiluhieroja Silja Rautasen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 21.5.2019.

DIILIÄ MYY

Koulutettu Urheiluhieroja Silja Rautanen
Hämeenpuisto 29
33210 Tampere
Puh: 045 204 0578
Y-tunnus: 2991444-7
www.urheiluhierojasr.fi